Ana Sayfa
Sıtkı Ada, Yerine Başkan Hazırlıyor
16 Ağustos 2012 Perşembe 06:52
GİRKON'dan, GİRDEF'e, CİMİDE'den KARKON'a bir çok STK'nın Başkan ve yöneticisi olan Giresun Dernekçiliğinin vazgeçilmez ismi Sıtkı Ada yerine geçecek ismi şimdiden yetiştiriyor.

SITKI ADA'dan ÖRNEK DAVRANIŞ.

KİMSE KOLTUĞA YAPIŞMASIN.

Günümüzde siyasetçilerin ve oda, vakıf, dernek, sendika ve birliklerin Başkanlarının koltuklara yapışıp kaldığı bir ortamda Giresun Dernekçiliğinin duayen ismi, bir çok STK'nın kurucusu ve Başkanı Sıtkı Ada şimdiden yerine geçecek ismi hazırlamaya başladı. Genç yaşta torun sevgisiyle tanışan ve çocuklara olan sevgisini her yerde sempatik, güler yüzü ile gösterip onlarında sevgisini kazanmasını bilen Sıtkı Ada, "Dernekçilik ve Başkanlık kolay bir iş değildir, yerinize gelecek olan ismi küçük yaştan itibaren eğitmelisiniz. Giresun camiası şu anda bu eğitimsizliğin sıkıntılarını yaşıyor. Ben bu konuda üzerime düşen görevi yaparak yerime geçecek olan ismi çocuk yaştan itibaren eğitiyorum ve gelecekte Başkanlığı bırakacağım kişiyide böylece belirliyorum" dedi.

GİRKON ve GİRDEF Başkanı Sıtkı ADA'nın bu davranışı ve geleceğe yatırım yapması Giresun camiası tarafından takdir görüyor. Her Başkan kendi ekibiyle ve güvendiği insanlarla çalışır diye ADA, "Yola çıktığım bütün arkadaşlar gemiyi terketti, bende çözümü böyle buldum. Bu kadroları yetiştirmek için en az 20 yıl daha Başkanlık yapmayı düşünüyorum ve bir gün yetiştirdiğim bu çocuklar Giresun'a büyük hizmetler edecektir" dedi.



Etiketler : Sıtkı, Ada,, Yerine, Başkan, Hazırlıyor,


Bu Haber Toplam 9998 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: