Ana Sayfa » Duyurular
Şengün, Giresun'a Yatırım yapıyor
13 Mart 2011 Pazar 00:20
H.İbrahim Şengün, "Ankara'da, Kocaeli'nde kazandım. Giresun'a yatırım yapıyorum" dedi.

   Çanakçı Ak Parti binasında parti teşkilatı yetkilileri ile görüşen AK Parti Giresun Milletvekili aday adayı Halil İbrahim Şengün, Çanakçı’nın çok ciddi sıkıntıları olduğunu ve doğup büyüdüğü ilçesine yardımcı olmaya çalıştığını ifade ederek;” Her ay 1.5 milyon TL’yi Çanakçı’ya döküyoruz. Çanakçı’da çok ciddi yatırımlarım var.Memleketim de olsa beni hem seven hem de sevmeyenler olabilir. Herkesin beni sevmesi beklenemez.

   Aday adaylığım sürecinde Çanakçılı hemşerilerime “beni destekleyin” demem.Beni yakinen tanırlar. Ankara’da, Kocaeli’nde, Giresun’da, Çanakçı’da yaptıklarım belli. Herkesin gözü önünde olan biriyim. Ben bu kez çok ciddi bir adayım” diyerek, geçmiş dönemlerde “bizim önümüzü aç “diyenlere yardımcı olduğunu,  bundan sonra olmayacağını belirtti.

   Şengün, Giresun’da basit bir daire oluştuğunu, bu dairenin içine kimsenin sokulmak istenmediğini belirterek, “O devir değişti. Giresun’da bu kadar yatırımı olan biri, Giresun’dan nasıl ayrı kalır? Para verilerek hakkımda haberler yapılıyor. Bunlar yanlış işler.

   Artık bu daire kırıldı.Çok ciddi aday olduğumu herkes gördü”dedi.

Çanakçı’daki toplantıda; Çanakçı Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Yasemin Usta, İlçe Başkanı Ali Bilge, Halkla İlişkiler Başkanı Halil Koca, Parti Sekreteri Osman Koca, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Veysel Aydın, İlçe Yeşkilat Sorumlusu Ali Karataş, Gençlik Kolları Başkanı Şenel Kuğu, Mali İşler Sorumlusu Bilal Öztürk, 2.Başkan Kemal Şengün ile Yönetim Kurulu  Üyesi ve aynı zamanda Çanakçı Merkez Muhtarı  Ali Kadakal da  hazır bulundu.

 

ŞENGÜN KANAL G’DE KONUŞTU.

“Ankara’da, Kocaeli’nde kazandım. Giresun’a yatırım yapıyorum”

Ak Parti Giresun Milletvekili aday adayı Halil İbrahim Şengün Kanal G’DE MODERATÖR Erol Ayar’ın  sorularını cevaplandırdı.

   Giresun’un ana sorunlarına değinen Şengün, Bulancak ekonomisinin yapılacak Organize Sanayi ile gelişeceği belirterek; “ Demiryolu konusunda Trabzon şanslı durumda.

   Giresunlu STK ile devlet kurumları ve Giresun’u Ankara’da temsil edenler, demiryolu atılımında geç kaldılar. Şimdi hızlı trenden Erzincanlı, Trabzonlu faydalanacak, Giresunlu Ordulu bakacak. Böyle şy olur mu? Samsun üzerinden sahili takiben Sarp’a kadar oluşturulacak hızlı tren yolu ile Doğu Karadeniz’in ufku açılacak. Turizmde gelişmeler yaşanacaktır. Turizm yatırımları artacaktır. Daha çok insan Giresun’dan göçü düşünmeyecektir.

   Şengün yaptığı konuşmaların muhalefet gibi algılanmasının da yanlış olduğunu belirterek, “Muhalefet gibi değil yaşanmış gerçekleri söylüyorum. Giresunlu hemşerilerim beni iyi anlasınlar.Giresun’un ufkunun açılmasını daha çok aydınlık Giresun istiyorum. Bunu istemek muhalefetlikse sorun yok”dedi.

   H.İbrahim Şengün, kendilerine sahip çıkan adayların desteklenmesini isteyerek,” Kavgacı miletvekileri istemiyoruz. Laf üreten değil, tuttuğunu koparan, masaya yeri geldiğinden vurmasını bilenlerin Giresun’un hakkını koruyacağını düşünüyorum” dedi.

   Adaylık konusunda 40 yıldır yanında olduğu bir camianın içinde olmaktan mutlu olduğunu belirten Şengün, tercihim doğru olduğunu belirtti. Şengün,” Giresunlunun yarıdan fazlası Giresun dışında yaşıyor. Giresun’a da sahip çıkmıyorlar. Benim Giresun için hayallerim var. Ordu, Trabzon başardı. Giresun’a istihdam sağlayıcı yatırımlar istiyorum. Laf üretmek değil, Eğribel Tüneli’ni açmalıyız”dedi.



Kaynak: Zeki Al Etiketler : Şengün,, Giresun'a, Yatırım, yapıyor,


Bu Haber Toplam 7174 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: