Ana Sayfa » Dernekler
SELAHATTİN SÜLEYMANOĞLU RÜZGARI
19 Kasım 2016 Cumartesi 18:18
Alucra Vakfı Başkanı Muzaffer Danalıoğlu’nun yaptığı açılış konuşmasında, Diğer Başkan adayı Adnan Kaya’nın daha evvel Başkan adaylığını açıkladığını belirterek, iki Başkan adayına da başarılar dileye

 Alucra Kalkınma ve Eğitim Vakfının Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Danalıoğlu’nun görev süresinin dolmasının ardından, 27 Kasım Pazar günü Kasımpaşa Lemar düğün salonunda yapılacak genel kurulda yeni başkanını seçmeye hazırlanıyor.

İki adayın yarışacağı seçim öncesinde Başkan adaylarından Halk Bankası Genel müdür yardımcısı ve Halkbank spor kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu’nun tanıtım ve istişare toplantısı Alucra Vakfı Okmeydanı Genel merkez binasında yoğun bir kalabalık ile gerçekleşti

Alucra Vakfı Başkanı Muzaffer Danalıoğlu’nun yaptığı açılış konuşmasında, Diğer Başkan adayı Adnan Kaya’nın daha evvel Başkan adaylığını açıkladığını belirterek, iki Başkan adayına da başarılar dileyerek, hayırlı olmasını temenni etti.

Alucra Vakfı Başkan adayı  Selahattin Süleymanoğlu’nun tanıtım ve iştişare toplantısına Alucra Vakfı Başkanı Muzaffer Danalıoğlu, Vakıf mütevelli heyeti Başkanı Sinan Karaveli Vakıf Yönetim Kurulu Üyeleri, mütevelli heyeti üyeleri, eski Vakıf Başkanları, Köy Dernek Başkanları, Gençlik Kolları ve  Kadın Kolları ile Ataşehir Giresunlular Dernek Başkanı Fatih Yelekoğlu,Giresun Medya Platformu Sadi Toygar,  basın mensupları ile  Mavi Karadeniz genel koordinatörü Metin Ruşen ve Kanal 28 televizyonu Genel yayın yönetmeni Ruşen Aydeniz hazır bulundular.

EKİP ÇALIŞMASI RUHU İLE HAREKET EDECEĞİZ

Bütün amacının Alucra ve Alucra Vakfını  hak ettiği yerlere getirmek olduğunu Vakfın tüzüğüne uygun hareket edeceklerini kaydeden Selahattin Süleymanoğlu, “ Vakıf yönetim kurulunun bana bu imkânı verdiği için teşekkür ediyorum, Vakfın kuruluşundan bu yana hizmet eden, katkı yapan bütün Başkanlar ve yönetim kurullarına, hatta yönetim kuruluna hiç girmeden maddi destek veren abilerimize hepsine teşekkür ediyorum, hakkın rahmetine kavuşmuş abilerimize, şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. İnşallah seçildiğimiz takdirde bundan sonra, hep beraber Alucra için bir şeyler yapmaya gayret edeceğiz. Enerjimizi dedikoduya değil projelere yönlendireceğiz ve hep beraber koşturacağız.

Köy dernekleri ile ilişkilerimizi diyalog ve tavsiyelerini alarak yürüteceğiz. Burasının bir üst çatı olduğunu unutmamak gerekir, seçim gününe kadar çalışmalarımız yapacağız ve projelerimizi genel kurulda açıklayacağız’ ’dedi.

DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR

Alucra Vakfı’nın sosyal, kültürel ve eğitim alanında gerçekleştirmiş olduğu hizmetlerle bölgenin önemli bir sivil toplum kuruluşu geldiğini söyleyen Selahattin Süleymanoğlu; “Devletine, milletine, bayrağına sahip çıkan gençleri ve bireyleri yetiştirmek için yoğun çaba sarf eden Alucra Vakfına Başkan adayı olmanın gururunu ve onurunu yaşıyorum’ ’dedi.

Selahattin Süleymanoğlu, soru-cevap bölümü sonunda yaptığı konuşmada;’’ Onun için her zaman birbirimize destek vereceğiz birlikte Bizler memleketimiz için faydalı faaliyetler yapma hususunda samimiyetle uğraş vermeyi amaç edinen bireyler olarak, toplumumuzun kültüründen, tarihinden, gelenek ve görenekleri ile beraber, Alucra’nın eğitim alanında kalkınması Vakfın geleceği için mütevelli heyeti, kadın kolları gençlik kolları ve köy dernekleri ile beraber ‘’ekip ve takım çalışması ruhu’’  içinde birlikte mücadele vereceğiz.

Şunu çok iyi biliyoruz ki, birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü kültürünün hakim olduğu yerde çok güzel faaliyetler hayata geçecektir. İnanıyorum ki sizlerin heyecanı, desteğiniz bu azim ve gayretinizi arkamda hissettiğim müddetçe üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun olmayacaktır. Katılımlarınızdan ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum’’, dedi.

 

HABER:Sadi Toygar

AKTARAN: Özkan KÖMÜRCÜ



Etiketler : SELAHATTİN, SÜLEYMANOĞLU, RÜZGARI,


Bu Haber Toplam 7338 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: