Ana Sayfa » Duyurular
Şehit Erhan Terletme Toprağa Verildi
01 Haziran 2010 Salı 20:50
Görele Köprübaşı Köyü'nden Şehit er Erhan Terletme İstanbul'da toprağa verildi.

 
  
 
 

Şehidimizin yakınları uzun süre başucunda bekleyerek dua ettiler.

Beykoz mezarlığı tarihi bir gün yaşadı.

  

Görele Dernekler Birliği ve gazeteci Zeki AL terörü lanetledi.

Selimiye Camisi de tarihi bir güne şahitlik etti.

Provakatör olmayı göze alan bir grup bayrak açıp teröre lanet okudu.

Beykoz'daki tüm evlere bayrak asılması dikkat çekti.

Cenaze defnedilirken Beykoz mezarlığına giden tüm yollar kapandı.

Beykoz Soğuksu mahallesi muhtarı Giresun Federasyonuna başsağlığı dileyerek terörü lanetledi.Hasan Turan ve Mehmet Kuğu'da şehitlerine sahip çıkarak her türlü gayreti gösteren Beykozlulara ve muhtara teşekkür ettiler.

Giresunlular Erhan Terletme'nin şehit olduğu haberini alır almaz ailenin yaşadığı Beykoz'daki evine taziye ziyaretinde bulundular.Hasan Turan,Hüseyin Mersin,Bayram Gülsu,Aydın Kömürcü ve Halil İbrahim Kendir şehit ailesine başsağlığı dilediler.

TV ler canlı yayınlarla cenaze merasimini izleyicilerine aktardılar.

Bulancak Ataköy'lü Aytaç Akkaya

Aytaç Akkaya,Aydın Kömürcü ve Kenan Aygün cenaze merasiminin her safhasında Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan ile birlikte çalışarak şehitlerini en güzel şekilde uğurlamanın gayreti içinde oldular.

Bir evin tek evladı Allah (CC) sabır versin.

 İskenderun'daki hain saldırıda şehit olan Deniz Topçu Er Erhan Terletme, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

   Sabahın erken saatlerinde törene gelen çok sayıda Giresunlu hemşerilerimiz oluşturdukları uzun kuyruklarla  terörü lanetleyen slogan attılar..

Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu törene katılırken,Giresun Valisi Mustafa Yaman ve Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu çelenk gönderdiler.

Cumhurbaşkanlığı,Genel Kurmay Başkanlı,1.Ordu Komutanlığı,Kara Kuvvetleri Komutanlığı,Hava Harp Okul Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyük BelediyeBaşkanı Kadir Topbaş, , Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara,Mehmetcik Vakfı, İstanbul Emniyet eski  Müdürü Hüseyin Çapkın ve Ak Parti İstanbul il Başkanı Aziz Babuşçu törene çelenk gönder  İskenderun'daki hain saldırıda şehit olan 20 yaşındaki Deniz Topçu Er Erhan Terletme, Üsküdar Selimiye Camii'nde düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı. Sadece 3 aylık asker olan Terletme için gözyaşları sel olup aktı.

 

 

 

 

Giresun Milletvekili Murat Özkan.

 

 Şehidimizin anne ve babası tek evlatlarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadılar.
 

  Deniz Topçu Er Erhan Terletme'nin cenazesi önce Beykoz Paşabahçe'deki Gümüşsuyu mahallesi Babacan sokaktaki evine götürüldü.Helallik alınmasının ardından Terletme'nin cenazesi Selimiye Camii'ne getirildi. Cenazede anne Fatma Terletme, baba Necati Terletme, hala Ebru Terletme, babaanne Fatma Terletme ve Terletme ailesinin yakınları katıldı.

   Selimiye Camii'ndeki askeri törene Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak , İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kuzey Deniz Saha Komutanı Koramiral Mehmet Otuzbiroğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin, CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, MHP Giresun Milletvekili Murat Özkan,İstanbul Milletvekili Meral Akşener ve diğer yetkililer katıldı.

   Oğlunun tabutu başında gözyaşı döken anne Fatma Terletme'nin bitkin olduğu gözlerden kaçmadı. Şehit erin babaannesi Fatma Terletme, halası Ebru Terletme, amcasının kızı Gülşah Terletme zaman zaman tabutun başına gelerek tabuta sarıldı ve gözyaşı döktü. Terletme'nin babaannesi Fatma Terletme'nin torununun tabutuna sarılarak gözyaşı dökmesi ve haykırması yürekleri dağladı.



Kaynak: www.vatangiresun.com Etiketler : Şehit, Erhan, Terletme, Toprağa, Verildi,


Bu Haber Toplam 12806 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: