Ana Sayfa » GİRESUN
Özel Oto Dereye Uçtu 2 Ölü
06 Eylül 2010 Pazartesi 05:07
Bayram tatillerini Giresun'da geçirmek isteyen 2 ailenin içinde bulunduğu oto uçuruma yuvarlandı.

   Güce ilçesi Ergenekon Köyü mevkiinde Meydana Gelen Trafik Kazasında 2 kişi öldü 6 kişi yaralandı.Ramazan Bayramı için memleketleri  Güce ilçesine gelen akraba 2 aile, köylerine sadece birkaç kilometre kala trafik kazası geçirdi.

   Kazada 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre, İstanbul'da yaşayan Kazım Adıyaman, ailesiyle bayram tatili için memleketi Giresun'a gelirken Bursa'ya da uğrayarak akrabaları olan Mehmet Afat ve ailesini de yanlarına aldı.

   Afat ve Adıyaman ailesinin bulunduğu araçtaki 8 kişi, köylerine birkaç kilometre kala sürücü Fahri Afat'ın (31) direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Güce ilçesi Ergenekon Köyü mevkiinde yaklaşık 100 metrelik uçurumdan Gelivera Deresi'ne uçtu.Kazada sürücü Fahri Afat ile otomobilde bulunanlardan Mehmet Adıyaman olay yerinde yaşamını yitirdi.

Yaralanan Fatm a (25), Yunus (5), Kazım (9), Deniz (6) ve Havva Adıyaman (25) ile Pınar Afat (7), Espiye Devlet Hastanesine kaldırıldı.Yaralılar, buradaki ilk müdahalenin ardından Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaralılardan Havva Adıyaman'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.  



Kaynak: gücehaber Etiketler : Özel, Oto, Dereye, Uçtu, 2, Ölü,


Bu Haber Toplam 7771 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: