Ana Sayfa » İlçeler
ÖMER HALİSDEMİR'E MEKTUPLA İLÇESİNİ BİRİNCİ YAPTI
22 Ocak 2017 Pazar 19:13


 Yazdığı Mektupla, Şebinkarahisar'ı Giresun'da il birincisi yaptı

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’e Şebinkarahisar Altınçevre Köyünden Damla Öztürk'ün yazdığı mektup, Milli Eğitim Bakanlığının düzenlediği yarışmada il birincisi oldu.

 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, Türkiye genelinde düzenlenen 15 Temmuz Şehidi "Astsubay Ömer Halisdemir’e Mektup" temalı yarışmaya yazdığı mektupla katılan, Altınçevre Köyünden Şebinkarahisar Yatılı Bölge Ortaokulu 7.sınıf öğrencisi Damla Öztürk İl birincisi oldu. Damla Öztürk’ün yazmış olduğu mektup Türkiye finalinde Giresun'u temsil edecek.

 

15 Temmuz Şehidi Ömer Halisdemir anısına Türkiye genelinde düzenlenen "Ömer Halisdemir´e Mektup" yarışmasında Şebinkarahisar Yatılı Bölge Ortaokulu 7.sınıf öğrencisi Damla Öztürk´ün yazdığı mektup, Şebinkarahisar'dan sonra Giresun'da da birinci seçildi. Şebinkarahisar'a birinciliği getiren Damla Öztürk'ün mektubu, 81 il den gelen mektupların seçmelerinde Giresun ili adına değerlendirmeye girecek. Damla Öztürk'ün bu başarısı Şebinkarahisar Kaymakamı Sayın Erdoğan Kanyılmaz ve Belediye Başkanı Sayın Şahin Yılancı tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

 

Yapılan törende Damla Öztürk'e başarısından dolayı Şebinkarahisar kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz tarafından çeşitli giyecekler hediye edilirken, Belediye Başkanı Şahin Yılancı tarafından da Tablet bilgisayar hediye edildi. Törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Oltan Balyemez ve Okul Müdürü Temel Gürsoy da hazır bulundu.

 

Türkiye geneli yarışma sonuçları ise 27.02.2016 tarihinde açıklanacak. Damla Öztürk'e bu başarıyı elde etmesinde ve eğitiminde emeği geçen öğretmenlerine ve okul müdürüne teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

 

www.sebingundem.com

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Adil, EmecanAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 14477 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: