Ana Sayfa » Güncel
Metin Ruşen Kanal 28 de
20 Mart 2015 Cuma 00:23


 

Giresun ile Karadeniz bölgesinin yeni televizyonu Kanal 28 yeni yayın dönemine İstanbul stüdyolarında canlı yapmak üzere hazırlıklarını sürdürürken, idari yapılanmasına da hızla yer veriyor.

Kanal 28 yönetim kurulu, Giresun’da yaptığı açılışın ardından İstanbul İkitelli Atatürk organize sanayi sitesinde merkez binasının tadilat işlemlerini ve stüdyo kurma çalışmalarını sürdürüyor.

Enerjik, dinamik, tecrübeli ve usta isimlerden oluşan Kanal 28 kadrosunda yönetim kurulu Başkanı Cemal Akkaya, Genel yayın yönetmeni Dilaver Yüksel, Genel koordinatör Sami Yüksel, yeni yayın döneminde Metin Ruşen ile anlaştıklarını belirterek hayırlı, uğurlu olmasını temenni ettiler. Programlar koordinatörü görevi ile çalışma yapacağını belirten Metin Ruşen, Kanal 28 yönetim kuruluna güvenlerinden dolayı teşekkür ederek, Kanal 28 yerel televizyonlar içinde bölge genelinde kalite farkını ortaya koyacak ve adı daha sık duyulacak, dedi.

 Yerel televizyon kanallarının güçlü ismi Metin Ruşen ile anlaşarak yapılanmasını sürdüren Kanal 28 yönetim kurulu Başkanı Cemal Akkaya, bundan sonraki süreçte canlı yayınlar ve yeni programlarla Giresun halkına kaliteli bir şekilde en iyi televizyonculuk imkanını sunmaya gayret edeceklerini dile getirdi.

 Kanal 28 program koordinatörü Metin Ruşen, Giresun ve bölge gündemi ile ilgili inşallah önümüzdeki süreçte çok daha iyi ve güçlü bir yayın dönemimiz olacak. Yeni yayın döneminde 24 saat dolu dolu bir yayın akışı ile herkesin karşısına çıkmayı hedefliyoruz. Spor, sağlık, eğitim, yaşam, müzik, ana haber ve sosyal içerikli programlarımız olacak. Restorasyon çalışmaları bittiğinden sonra bunları canlı olarak hayata geçireceğiz, çok daha kaliteli ve güzel yayınlarımız olacak" ifadelerini kullandı.

Günceleyen Aydın Kömürcü

HABER: Sadi Toygar- ŞEBİNNEDYA



Etiketler : Metin, Ruşen, Kanal, 28, de,


Bu Haber Toplam 6100 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: