Ana Sayfa » GİRESUN
Meşhur Eynesil Çanak Güveç'li İftar
24 Ağustos 2010 Salı 11:12
GOP Belediye meclis üyesi Zeki Kemal uzun zamandır ara verdiği meşhur Çanak Güveci'ni iftar vererek tekrar piyasaya çıkardı.

1 ÇANAK, 3 ZEKİ ve 3 MEŞHUR BİRARADA

GOP'ta 3 Zeki'li, 3 Meşhurlu İftar ;

Zeki Kemal, Zeki Al, Zeki Koç

Çanak Güveç,Somun Ekmek,42 Nolu Çay

GOP Belediye meclis üyesi Zeki Kemal Kemal'in verdiği iftar yemeğine yine GOP ve İstanbul Büyükşehir Belediye meclis üyesi Selim Bilmen,Abdullah Akgün,Zeki Al,Türkiye Finans Sultançiftliği şube müdürü Zeki Koç,işadamı Recep Tilki katıldı.

Gazeteci Zeki Al,iftar öncesi meşhur Eynesil Çanak Güveci ve meşhur Eynesil Somun Ekmeğinin dayanılmaz cazibesi karşısında zor anlar yaşadı,sürekli olarak niye iftar bu kadar gecikti demekten kendini alamadı.

İftara katılan hemşerilerimiz Ramazan'ın manevi havasını birlikte teneffüs etmenin yanında meşhur Çanak Güveci ve meşhur Somun Ekmeğinin tadını da birlikte tatmaktan mutlu bir şekilde ayrıldılar ve eklediler Ramazan sonrasıda bizi bu tattan mahrum bırakma Zeki Kemal dediler.

3 MEŞHUR BİRARADA ( ÇANAK GÜVEÇ,SOMUN EKMEK,42 NOLU ÇAY )

İftar sonrasında katılımcılara Giresunluların toplanma merkezi olan Yıldıztabya Bahçeli Kahvenin meşhur 42 nolu Tirebolu Çayı ikram edildi.Katılımcılar fazla meşhur olmasada Giresun'un 3 meşhur markası "Çanak Güveci,Somun Ekmeği ve 42 nolu Çay"  biraradaydı.



Etiketler : Meşhur, Eynesil, Çanak, Güveç'li, İftar,


Bu Haber Toplam 12479 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: