Ana Sayfa » Güncel
Mehmet Akif Üçüncü'yü Kaybettik
19 Eylül 2012 Çarşamba 13:10
Giresun Dergisi Ankara Temsilcisi ve www.giresundergisi.com sitesi editörü Mehmet Akif Üçüncü tedavi gördüğü Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde vefat etti.

30 Ağustos 2012 günü akşamı ani bir beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan Giresun Dergisi Ankara Temsilcisi ve www.giresundergisi.com  sitesi editörü Mehmet Akif Üçüncü tedavi gördüğü Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 18 Eylül 2011 günün akşam saatlerinde vefat etti.

Giresun Dergisi’nin Ankara Temsilciliğini yürüten Gazeteci arkadaşımız Mehmet Akif Üçüncü’nün cenazesi 19 Eylül 2012 Çarşamba günü Ankara’ da Karşıyaka Mezarlığı’nın içinde bulunan Camii’de, öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka mezarlığında toprağa verilecek.

1959 yılında Tirebolu’da dünyaya gelen Mehmet Akif Üçüncü ilk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra Gazeteciliğe Tirebolu ‘da başladı. Üçüncü, daha sonra Tirebolu’dan ayrılarak Ankara’ya yerleşti. Çeşitli gazete ve haber ajanslarında muhabirlik yapan arkadaşımız Mehmet Akif Üçüncü, bir süre TBMM’de Giresun Milletvekili Rasim Zaimoğlu’nun Basın Danışmanlığı görevinde de bulundu.

Uzun yıllar Giresun Dergisi’nin Ankara Temsilcisi olarak görev yapan Üçüncü, evli ve bir çocuk babasıydı.

www.vatangiresun.com  Mehmet Akif Üçüncü’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesi ile Giresun camiasına başsağlığı diliyoruz.

Allah mekanını cennet eylesin…



Kaynak: Giresundergisi.com Etiketler : Mehmet, Akif, Üçüncü'yü, Kaybettik,


Bu Haber Toplam 16106 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: