Ana Sayfa » İlçeler
Köprüler Yetim Kaldı
14 Temmuz 2016 Perşembe 10:40


  

Doğankent ilçesi Kozköy Köyü sakinlerinden köprü ustası olarak bilinen çevresinde “Abasızın Ali” lakabı ile tanınan Ali Temiz vefat etti.

Köprü ustalığı konusunda uzman olan Ali Temiz’in uzun yıllar birçok kurum ve kuruluşa köprü yapımı konusunda ustalık ve danışmanlık türü hizmetlerde bulunduğu bilinmekte, çalıştığı dönemlerde çevresinde köprü ustalığı konusunda sayılı yeteneklerden biri olarak tanınmaktaydı.

Ali Temiz; Uzun yıllar Kozköy Köyünde muhtarlık yapan inşaat ustası Süleyman Temiz'in ağabeyi, Öğretmen (Müdür) Orhan Temiz, Gül Temiz, Mehmet Ali Temiz, Harun Temiz ve Kadir Temiz’in de babası idi. 

Temiz, çeşitli rahatsızlıkları nedeniyle uzun zamandır hastanelerde tedavi görmekte ve çocuklarının yanında kalmaktaydı.

Alınan bilgilere göre; Gölcük’de oğlu Orhan Temiz’in yanında bulunan Ali Temiz, bugün (13.07.2016) Gölcük- Acara Camiinde alınacak helalliğin ardından hava yolu ile Giresun’a getirilecek. 

Ali Temiz’in cenazesi yarın (14.07.2016) Doğankent İlçesi Kozköy Köyünde öğre namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verilecek.

Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır dileriz…


Kaynak/www.dogankentgazetesi.com

günceleyen/Aydın kömürcü



 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6149 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: