Ana Sayfa » İlçeler
KEŞAP BELEDİYESİ HABER
11 Nisan 2021 Pazar 18:40
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Ramazan ayı nedeniyle mesaj yayınlayarak, tüm İslam Aleminin Ramazan Ayını tebrik etti.

 

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Ramazan ayı nedeniyle mesaj yayınlayarak, tüm İslam Aleminin Ramazan Ayını tebrik etti. 

"Rahmet ve mağfiret iklimiyle güzelleşen, mübarek Ramazan ayına kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Ramazan demek hoşgörü, şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu en kıymetli aydır. Tüm Keşap ile Ramazan ayı boyunca, büyük kardeşlik dayanışmasını, kaynaşmayı ve yardımlaşmayı bundan önce ki ramazanlar olduğu gibi yine hep birlikte yaşayacağız. Bu yıl Keşap'ımızın Mahallelerinde kurduğumuz birlik ve beraberlik içinde oluşturduğumuz masalarımızı Covid-19 sebebiyle oluşturamayacağız için bir burukluk yaratacak içimizde. İnşaAllah Ramazan Bayramında en kalbi duygularımla niyaz ediyorum ki maske, mesafe ve tedbirlere uyarak salgının sona ermesiyle çifte bayramlar yaparız. Yine birbirimize sarılıp, eski günlerimize döneriz. 

Ramazan ayına girmemiz vesilesiyle; rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı bu ayda, tüm İslam Aleminin Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyor, bu mübarek ayın ülkemize, milletimize ve tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Hayırlı ramazanlar diliyorum."

 

HABER: ASLI IŞIK

 

KEŞAP BELEDİYESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER

 

 

 

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 3242 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: