Ana Sayfa » Dernekler
KEMALİYE DERNEĞİ'NDE HASAN CİVAK DÖNEMİ
12 Mart 2014 Çarşamba 20:38


 Merkezi Ayazağada bulunan Giresun Eynesil Kemaliye köyü derneği konğresini yaptı dernek Başkanlığına kurucu başkan Hasan CİVAK seçildi Giresun dernekciliğinin kilometre taşlarından biri olan Eynesil Kemaliye başkanı gazetenmize yaptığı açıklamada bizler Kemaliyeliler olarak bu koca metropolde kayıp olup gitmemek için hemşeri,lerimizi, bir arada tutuyoruz sağolsunlar  Tüm köylülerimiz derneğimize ve birliğimize sahip çıkıyorlar bizde bunun farkındayız.

Her daim Kemaliye derneği  olarak Giresun sivil toplum kuruluşlarıyla uyumlu çalışmaya özen kösteriyoruz bundan sonra da Giresunlu hemşerilerimizle aramızı sıcak tutmaya debvam edeceğiz.
Yeni yönetimize çok iş düşüyor dernek çalışma çıtası epeyce yukarıda bu çalışma tempoyu hiç düşürmeye niyetimiz yok  yönetim kurulum ve üyelerim adına  bizden önceki başkan ve yönetim kurulları  üyelerine verdikleri emeklerinden dolayı teşekkür eder.
Sayın CİVAK devam etti her yıl yaptığımız birlik beraberlik gecesi bu yıl  16 mart pazar saat 18.30 da  Halay düğün salonunda yapılacak ve çay tv den canlı yayınlacaktır dedi.
 
 
bide gazete olarak Hasan civak ekipine başarılar der yeni dönemde yeni Eynesil Kemaliye derneğinin yeni yönetim kurulu şu şahıslardan oluşmuştur.
 Başkan Hasan CİVAK,  Abdi ARSLAN,İlhan CİVAK,Aşkın CİVAK,Metin DEDE,Mehmet KURU,Olgun YILMAZ,Mehmet CİVAK,Burhan ARSLAN,Şener ARSLAN,Osman ARSLAN,Mustafa CİVAK,Osman KURU,Olgun ARSLAN,M. Ali YILMAZ,Nihat ÇİVAK,Akif YILMAZ,Kerim YILMAZ,Mustafa CİVAK,Hüseyin CİVAK
                          -DİSİPLİN KURULU-                             
Zeki TOPAL
İlhami CİVAK 
MUSTAFA KARAGÖZ
Orhan ARSLAN
Yalçın CİVAK
Nurullah CİVAK
-DENETLEME KURULU-
Erkan CİVAK
Temel ARSLAN
Yılmaz CİVAK
Serkan ARSLAN
Emrah CİVAK
Turan CİVAK
 


Etiketler : KEMALİYE, DERNEĞİ'NDE, HASAN, CİVAK, DÖNEMİ,


Bu Haber Toplam 8629 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: