Ana Sayfa
Karadeniz STK Ödülleri Verildi
28 Aralık 2010 Salı 21:56
Türkiye STK Karadeniz 2010 yılı ödülleri Çırağan Sarayında düzenlenen bir etkinlikte sahiplerini buldu .

   Yılın spor ödülü Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’e verildi. Giresun ilimiz farklı alanlarda üç ödül çıkarttı. Bireysel Başarı ödülü FİFA As Başkanı Şenes Erzik’e, Bilimsel çalışmalar ödülü, Yrd. Doç. Dr. Turhan Alçelik’e, Eğitim dalında ise Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Enver Yücel’e verildi.

  

    STK Karadeniz Ödüllerinin, Danışma Kurulu Başkanlığını Giresunlu Prof. Dr. Ahmet İncekara’nın, Genel Koordinatörlüğünü de, Giresun Dernekleri Birliği Başkanı Halil Kütük ’ün yapması ayrı bir heyecan yarattı.

 

   Giresun STK Federasyonu (GİRFED)’in üyesi olduğu Tüm Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (TSTK) tarafından verilmeye başlanan STK Ödüllerinin Karadeniz Bölgesine verilecekleri için düzenlenen tören dün akşam görkemli bir kokteyl ile Çırağan Sarayı’nda yapıldı.

 

   KASTOB ve TSTK Genel Başkanı Hasan Ekşi açılışta yaptığı konuşmada ''Tüm Karadeniz illerinin içinde olduğu STK’larımız ilerleyen günlerde Güneydoğu illerinde ve Anadolu’nun 61 ilinde temsilciliklerin açılması ile daha da güçlenecektir. Türkiye’mizin kalkınmasında STK’ların önemi gün geçtikçe artmaktadır. Biz rutin faaliyetlerimizi sürdürürken, bunun yanında yurdumuzda konularında başarılı olmuş değerlerimizi ödüllendirmek istedik.

 

   Kendi alanlarında uzman 60 kişilik akademik jürimizin belirlediği kişilere bugün burada ödüllerini vereceğiz. Bizleri ilk günden beri yalnız bırakmayan üye federasyon temsilcilerimize teşekkür ederken, bu akşam bizlere  konuk olarak katılan değerlerimize ve ayrıca basınımıza yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

    Geceye başta İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, TBMM Başkan Vekili Meral Akşener, Ak Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, FİFA As Başkanı Şenes Erzik, Tanju Çolak, Kadir İnanır, Orhan Gencebay gibi bir  çok ünlü ve tanınmış kişi katıldı.



Etiketler : Karadeniz, STK, Ödülleri, Verildi, ,


Bu Haber Toplam 7246 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: