Ana Sayfa » Güncel
Karadeniz İnşaat Ailesi İftar Yemeğinde Buluştu
17 Temmuz 2015 Cuma 12:16
Aynı zamanda Bursa Giresunlular dernek başkanı olan Adnan Kara kendi personeline iftarda buluşturdu

 

 

Bursa’nın Emlak ve İnşaat sektöründeki deneyimli firmalarından Karadeniz İnşaat firması çalışanlarına, müşterilerine, tedarikçilerine ve dostlarına iftar daveti verdi.

 

Bursa Seçil Döner’e verilen iftar davetine firma çalışanları, Dernek başkanları, Emlak ve Gayrimenkul işletme sahipleri, tedarikçi firmalar, müşteriler ve yakın aile dostları katıldı. 

 

Uzun yıllardır inşaat sektöründe emin adımlarla ilerleyen, bugün  ise Lüks konut ve iş yeri dendiğinde ilk akla gelen firmalar arasında yer alan Karadeniz İnşaat Yönetim Kurulu ve Bursa Giresunlular Derneği Başkanı Adnan Kara “İslam âleminin, birlik ve beraberliği en derinden hissettiği, bu mübarek Ramazan ayında Firmamızın verdiği iftar yemeğine gelen başta davetli misafirlerimiz, esnaf arkadaşlarımız, STK temsilcilerimiz ve iş adamlarımızla aynı iftar sofrasında olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayında bu tür organizasyonlar ve buluşmalar ile var olan birlik ve beraberliğimizi daha da perçinliyor ve yarınlara bir o kadar güçlü adımlarla ilerliyoruz. Allah birlik ve birliğimizi bozmasın ve daim kılsın.  Bu vesile ile Tüm İslam Âleminin Mübarek Ramazan ayını kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederiz” dedi.

 

Karadeniz İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Talip Kara’da yapmış olduğu açıklamasında; Mübarek Ramazan ayının birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en yükseğe ulaştığı, hayır ve hasenat işlerinin arttığı bir ay olduğunu belirterek, iftar yemeğine katılanlara ve organizasyonda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

 

Karadeniz İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Talip Kara Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde iftar davetine katılan ve tüm İslam Aleminin Mübarek Ramazan Bayramını tebrik etmeyi de ihmal etmedi.

 Haber: Eedal Avcı / giresunhavadis.com

 



Etiketler : vatangiresun.com/vatangiresungazetesi/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar,


Bu Haber Toplam 6446 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: