Ana Sayfa » Güncel
İsa Akçay sert çıktı
21 Mart 2016 Pazartesi 17:26


 


İsa Akçay'dan Sert Açıklamalar
Fındıktaki fiyat tartışmaları bitmek bilmiyor. TV 52 Televizyonu Başkanı İsa Akçay, borsada fındık fiyatının 30 kuruş geri gelmesi üzerine Ordu Ticaret borsası Başkanı Ziver Kahraman’ı hedef alarak “Borsa Başkan'ı mı? Yoksa birilerinin uşağı mı?” dedi.

Geçtiğimiz hafta yaşanan donun ardından bugün borsada fiyatların artması beklenirken tam tersine düşüş olması tartışmaları da beraberinde getirdi.

TV52 Yönetim Kurulu Başkanı İsa Akçay, Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Karaman için çok ağır konuştu. Fındık fiyatlarının Ordu Ticaret Borsası’nda serbest piyasaya göre düşük yazıldığını iddia eden İsa Akçay, sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan şu açıklamayı yaptı;

Borsa Başkan'ı mı? Yoksa birilerinin uşağı mı? Bütün ihracatçıların,fabrikaların harıl harıl mal aradığı ve 11 liraya kadar el altından fiyat verdiği yerde; güya bu fındık düşmanı kurum milleti panikletmek ve mal çıkışı yaptırmak adına fiyatı 30 kuruş aşağı çekti. Hesaplar tutmadı sağır sultan bile duydu fındığı don vurduğunu siz kafayı kuma sokup bekleyin. İki üç gün sonra takke düşer kel görünür merak etmeyin o Zaman bakalım ne diyeceksiniz. Kazdığınız kuyuya düşeceksiniz ve bunu fazlasıyla hakettiniz. Hani bir şarkı var"alçaklara kar yağmış üşümedin mi sen bu işin sonunu düşünmedin mi" benden bütün tuzak kuranlara gelsin.

Haber: Erdem ERDEN

Bulancak Ajans

Güncelleyen / Aydın Kömürcü



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 10021 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: