Ana Sayfa » Güncel
İKRANUR’U AMCASI, NEFESSİZ BIRAKARAK ÖLDÜRMÜŞ
16 Şubat 2021 Salı 18:59


 

7 yaşındaki İkranur Tirsi’nin bir cinayete kurban gittiği belirlendi. Bulancak İcilli köyünde meydana gelen olayı gerçekleştiren kişinin 14 yaşındaki amca S.T olduğu anlaşıldı.
Jandarma tarafından Cuma sabahı gözaltına alınan İkranur’un 7 akrabasından 5’i serbest bırakılırken suçunu itiraf eden S .T ve O’na küçük kızın cansız bedenini dereye taşımakta yardımcı olan hala Ayşe T. Bulancak Adliyesi’nde önce nöbetçi savcılığa ardından da tutuklanma istemiyle Bulancak Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarıldı.
Öte yandan Giresun Cumhuriyet Savcılğı olayla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü belirtti. Açıklamada, Bulancak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan soruşturma kapsamında bazı aile bireylerinin çelişkili ifadelerde bulunması üzerine elde edilen deliller ve Adli Tıp Kurumu raporu ışığında 7 kişinin gözaltına alındığı hatırlatıldı.
AMCA AĞZINI NEDEN KAPATTI?
Savcılık, İkranur'un nasıl ve neden öldürüldüğüne ilişkin ayrıntıya girmeden şu bilgileri verdi: “ Yapılan sorgulamada İ.T’nin amcası olan suça sürüklenen çocuk S.T’nin, İ.T.’nin ağzını ve burnunu kapatarak nefessiz kalmasına neden olması sonucu ölümüne sebebiyet verdiği tespit edilmiştir. Ayrıca suça sürüklenen çocuk S.T.’nin ablası şüpheli A.Ç. ile birlikte İ.T.‘nin cesedini dere yatağına bıraktıkları anlaşılmıştır. Konuyla ilgili Bulancak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından suça sürüklenen çocuk S.T hakkında Kasten Öldürme suçundan, şüpheli A.Ç hakkında Suç Delillerini Yok Etme, Değiştirme veya Gizleme suçlarından tutuklanmaları talep edilmiş, de suça sürüklenen çocuk ve şüphelinin tutuklanmasına karar vermiştir.”
Her iki zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 3368 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: