Ana Sayfa » Spor
Hemşeri Dediğin Böyle Olur
18 Ağustos 2015 Salı 00:10


 Bursa'lı Giresun'lulardan Giresunspor'a Tam Destek

Giresunspor ve Yeşilgiresunspor’un her zaman yanında olan Bursa’da yaşayan Giresunlu hemşerilerimiz Giresunspor’a yapmış oldukları bu seneki jestlerinden dolayı büyük takdir kazandılar.

Her sene kombine, takvim, destek gecesi ve saha reklamları ile Giresunspor’a destek olan Bursa’da yaşayan Giresunlu İşadamları, Dedeoğlu Tekstil yönetim kurulu başkanı Giresunspor sevdalısı Murat Dede’nin çalışması ile Giresunspor’dan desteklerini yine esirgemediler.

Bursa’da çalışmalarını sürdüren Orta Karadeniz Kauçuk yönetim kurulu başkanı Halil Demirtaş, Ateş Galveno Çinko Kaplama yönetim kurulu başkanı Mustafa Ateş, Karadeniz İnşaat ve Bursa Giresunlular Derneği yönetim kurulu Başkanı Adnan Kara, Balatacı Ekrem ve Tirebolu-Güceliler Derneği yönetim kurulu başkanı Ekrem Şen, Gurbetçi Çotanaklar ve Ak-Yer Doğalgaz yönetim kurulu başkanı İsmail Akdoğan, Dedeoğlu Tekstil yönetim kurulu başkanı Murat Dede,  Altındaş Tekstil yönetim kurulu başkanı Muhammed Dede, TMG Çelik Çatı yönetim kurulu başkanı Turgut Güneş ve Aktif Teknik yönetim kurulu başkanı Eyüp Aktaş  saha içi reklam billboardlerine reklam vererek Giresunspor’a destek oldular.

Konu hakkında gazetemize açıklamada bulunan Giresunspor sevdalısı Murat Dede, “Her sene Bursa’da bulunan Giresunlu firmalar olarak desteğimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Bu sene de sağ olsunlar Giresunlu hemşerilerimiz bizleri kırmayarak şehrimizin markasına desteklerini sürdürdüler, kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Giresunspor’un bu sene yapmış olduğu transferlerden de büyük mutluluk duyduklarını belirten Murat Dede “Takımımızın başında güzel bir yönetim ve teknik heyet bulunuyor. İş adamları ve bürokratlarımızla onlara destek verdiğimizde başarının daha da artacağını düşünüyorum. Bursadaki Giresunlu İş adamları olarak da her zaman olduğu gibi yönetimimize her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

  Haber:Erdal Avcı/ giresunhavadis.com

Güncelleyen :Aydın Kömürcü



Etiketler : vatangiresun.com/vatangiresungazetesi/Abdurrahman, Ada/AydınKömürcü/Mehmet, Cebeci/Erdal, Avcı/İsmail, Akdoğan/Bülent, Akça/Mustafa, Civet/gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 8103 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: