Ana Sayfa » Güncel »
Hayali Bursaspor'du,Çotanak Oldu
06 Temmuz 2010 Salı 13:38
22 yaşındaki golcüye bir türlü Bursaspor forması nasip olmadı.Bir çok takımın peşinde koştuğu Üstün Bilgi'ye Giresunspor forması nasip oldu.

2008 yılında futbol hayatına başlayan 22 yaşında Bursa doğumlu Üstün Bilgi, Bursa Merinos, Bursa Güvenspor, Bursa Oyak Reno, Bursa M.Kemalpaşa takımlarında forma buldu.Bugüne kadar 3.Lig’de 78 maç oynayan Bilgi 30 gol attı. Bir ara M.K.Paşa'da Bursaspor'dan kiralık olarak forma giyen ve 14 golle Ege Grubu'nun gol kralı olan Üstün Bilgi'nin hayalini Bursaspor süslüyordu. Beklenen çağrıyı alamayınca, kısmetini başka takımlarda aramak zorunda kaldı.

   22 yaşındaki golcüye bir türlü Bursaspor forması nasip olmasa da, Manisaspor ve Altay gibi güçlü takımlar ile birçok 2. ve 3. Lig takımlarının peşinde koştuğu Üstün Bilgi’ye Giresunspor forması nasip oldu.En büyük hayalinin doğup büyüdüğü Bursa’da, Bursaspor forması giymek olduğunu belirten Bilgi,” Bu yola baş koyduk.Futboldan geriye dönüş yok. Bank Asya 1.Lig takımlarından her takımın korkulu rüyası Giresunspor gibi güçlü bir takımda forma giymek için çok çalışmak zorundayım. Sorumluluğumun bilincindeyim. Hedefime ulaşmak için var gücümle çalışacağım “ dedi.

   Bizlerde Giresun basını olarak, “ilimize hoş geldin” diyor,Üstün Bilgi’ye çalışmalarında başarılar diliyoruz….

 

 

 

 



Kaynak: Zeki AL Etiketler : Hayali, Bursaspor'du,Çotanak, Oldu,


Bu Haber Toplam 10306 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: