Ana Sayfa » Güncel
Haşim Aydın Toprağa Verildi
12 Ağustos 2012 Pazar 11:34
Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın'ın Babası Haşim Aydın Bulancak Kayhan Köyünde Toprağa verildi.

İSTANBUL ESENLER'den UĞURLANDI.

BULANCAK'ta TOPRAĞA VERİLDİ.

İstanbul Esenler'deki cenaze Namazına Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile siyaset, iş camiası, STK temsilcileri ve çok sayıda cemaat katıldı.

Giresunlular Faruk Aydın'ı bu acılı gününde yalnız bırakmadılar. Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan başta olmak üzere bir çok STK temsilcisi Esenler'deki uğurlama töreninde hazır bulundular.

GİMEV'de tam kadro törene katıldı.

Giresun camiasının sevilen isimlerinden Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Coşkun Çalık ve arkadaşları Üsküdar'dan uğurlama törenine katılarak Faruk Aydın'ı yalnız bırakmadılar. 

Esenler Merkez Dörtyol Camii'ndeki Cenaze Namazı sırasında cemaat cami avlusuna sığmadı.

*** GİRESUN BULANCAK KAYHAN KÖYÜ

Faruk Aydın’ın Babası Haşim Aydın Bulancak

Kayhan Köyünde Toprağa Verildi.

Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın’ın Babası Haşim Aydın sevenleri tarafından memleketi olan Giresun’un Bulancak ilçesinin Kayhan Köyü’nde toprağa verildi.

 

"10 Ağustos’ta vefat eden Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın’ın babası Haşim Aydın bugün memleketi Giresun’un Bulancak ilçesinin Kayhan Köyü’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.  


71 yaşında vefat eden Haşim Aydın’ın cenaze törenine Aydın ailesinin yanı sıra, Ak parti Giresun Milletvekili Âdem Tatlı, Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Başak yardımcıları Ömer Çetinkaya, Orhan Oğuztürk, Adnan Polat, Mehmet Çelik meclis üyeleri Musa Ada, Abdulkadir Şengül, Mustafa Şen ve çok sayıda vatandaş katıldı."

Kaynak Gazete Egemen

www.vatangiresun.com   Haşim Aydın'a Allah'tan Rahmet, yakınlarına ve değerli hemşerimiz Faruk Aydın'a başsağlığı dileriz. Mekanı Cennet, Ruhu Şad Olsun. Amin.

 



Etiketler : Haşim, Aydın, Toprağa, Verildi,


Bu Haber Toplam 11196 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: