Ana Sayfa » Duyurular
H.Hasan Sönmez Umutlu Konuştu
22 Şubat 2011 Salı 12:47
Bir dizi ziyaret yapmak için Giresun'da bulunan AK Parti Giresun Milletvekili Hacı Hasan Sönmez GİDEF'i (Giresun Denekler Federasyonu'nu da ziyaret etti.

H.Hasan Sönmez umut saçtı!

 

Çiftçi; “Giresun’a sahip çıkmak zorundayız.

 Bir dizi ziyaret yapmak için Giresun’da bulunan AK Parti Giresun Milletvekili Hacı Hasan Sönmez GİDEF’i (Giresun Denekler Federasyonu’nu da ziyaret etti.

GİDEF Başkanı ve aynı zamanda Giresun İl Genel Meclisi Üyesi Eyüp Çiftçi ile bir araya gelen H.Hasan Sönmez, Giresun STK’rı ile bir araya gelmekten mutlu olduğunu, STK’nın sorunlarını yerinde görmek istediğini belirtti.

 

 
GİDEF Başkanı Eyüp Çiftçi, Milletvekili H.Hasan Sönmez’den Giresun’un çok ihtiyacı olan ve son günlerde çok konuşulan Giresun Havaalanı, Turizm Master Planı ve Karadeniz’e inecek demiryolu ile ilgili bilgiler aldı. Sn.Hacı Hasan Sönmez’in  Federesyonlarını ziyaretten de çok mutlu olduğunu belirten Eyüp Çiftçi, “ Sn. Sönmez bu mega projelerin takipçisi olduklarını belirtti. Bizler de takip ediyoruz. Giresun’un kazanımı olan konularda siyasi görüş ne olursa olsun ortak noktada buluşmanın yararı yöremize olacaktır. Bizler de Giresun Dernekler Federasyonu olarak, Giresun’a bir çivi çakanın yanındayız “ diyerek, Karadeniz Turizm Master Projesi ve Giresun’da ki çöp ve çevre sorunları ile hükümeti yakından ilgilendiğini, milletvekilinin kendisinden duymak federasyon olarak kendilerini mutlu ettiğini belirtti.


Kaynak: giresunsonhaber Etiketler : H.Hasan, Sönmez, Umutlu, Konuştu,


Bu Haber Toplam 9322 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: