Ana Sayfa » Güncel
GÜVEN BEKTEMÜRÜ ZİYARET ETTİK
29 Ocak 2015 Perşembe 00:31


Beyoğlu kamu hastaneleri birliği genel sekreteri hemşerimiz sayın uzman Dr. Güven BEKTEMÜR’Ü makamında ziyarette bulunduk.

Sayın “BEKTEMÜR bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Gazete olarak Gurbet eldeki değerlerimizin siyasette, iş dünyasında, Akademik alanda bürokraside sayıları artsın,  Allah utandırmasın derken sayın Güven BEKTEMÜR


1969 yılında Giresun’ da dünyaya geldi. İlk ve Orta öğrenimini Giresun’ da tamamladı. 1993 yılında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 1993 yılında Konya Güneysınır Sağlık Ocağı’nda Pratisyen Hekim olarak başladığı meslek hayatına, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 1993-1998 öğretim yıllarında araştırma görevlisi olarak devam etti  ve aynı üniversiteden Göğüs Hastalıkları uzmanlığını aldı. 1998-2006 yılları arasında; Balıkesir Göğüs Hastalıkları Hastanesi, Aksaray Göğüs Hastalıkları Hastanesi ve Paşabahçe Devlet Hastanesi’ nde uzman hekim olarak görev yaptı.2006-2009 yılları arasında; Paşabahçe Devlet Hastanesi’ nde Başhekim Yardımcısı ve Sağlıkta Dönüşüm Programı Saha Koordinatörü olarak görevine devam etti. Bu zaman zarfında Bahçeşehir Üniversitesi’nde İşletme/Sağlık Yönetimi Uzmanlığı alanında yüksek lisansını tamamladı. 2009-2011 yılları arasında; Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi’ne Başhekim olarak atandı ve Sağlık Bakanlığı’nda Personel Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi. 2012 yılında; Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdür ve aynı zamanda Yönetim Hizmetleri Kurucu Genel Müdürü olarak görev yaptı.2012 yılı Kasım ayında; Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nden ayrılarak, Türkiye Kamu Hastaneler Kurumu İstanbul ili Beyoğlu Bölgesi Genel Sekreteri olarak göreve başladı. Aynı zamanda Kamu Hastaneler Birliği İstanbul İli Koordinatör Genel Sekreteri olarak görev yapmaktadır. İngilizce biliyor, evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

HABER: AYDIN KÖMÜRCÜ

 

 



Etiketler : GÜVEN, BEKTEMÜRÜ, ZİYARET, ETTİK,


Bu Haber Toplam 5390 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: