Ana Sayfa » GİRESUN
GİRFED'ten Pakistan'a Kurban
22 Ekim 2010 Cuma 23:00
Giresun Federasyonu kurbanlarını Pakistan'a göndermek isteyenlere yardımcı olmak için harekete geçti.

   GİRFED Giresun Federasyonu Başkanı Hasan TURAN, Giresun Federasyonu olarak duyarlılıkların arttırılması, acıların paylaşılması, selden zarar gören afetzedelere, birebir ulaşmak onların sıkıntılarını yerinde görmek, dertlerine bir nebzede olsa derman olmak için gerek federasyon olarak kendi içimizden, gerekse dostlarımızdan topladığımız teberruların ayni ve nakdi ulaştırılması amacıyla 12 – 16 Kasım 2010 tarihleri arasında “Kardeş Ülke Pakistan’a” bir ziyaret gerçekleştireceklerini belirtti.

   Bu ziyaret ile Giresun’un tarihsel ve kültürel bağlığını, Giresun insanının dostluğunu, yardımseverliğini, bir yardım eli olarak Pakistan’a ulaştıracaklarını söyledi. Aynı zamanda bu ziyaretin Kurban Bayramına denk gelmesi münasebetiyle yapılacak yardımların ayrı bir manevi haz yarattığını ve orada afetzedeler için üzerinde Türk bayrağı bulunan bir konutun tahsis edilmesi ve bu konutun adının Giresun Evi olarak anılmasından gurur duyacağını belirtti.

   Kurban bağışı kampanyasına ilgi büyük.Çamoluklular 100 kurbanla şu anda başı çekiyorlar.İlçe derneklerinin organizasyonlarının yanında bireysel olarakda kurban bağışı yapmak isteyenlerin sayısı hayli fazla.Organizasyonla ilgili 0530 554 66 28 nolu telefondan bilgi edinilebilir.

   Kurban bağışı yapan bazı işadamları ve dernek yöneticileri yapılan hizmet ve yardımları bizzat yerinde görmek için şimdiden Pakistan biletini aldılar.GİRFED yöneticilerinin yanında bağış yapanlarında Pakistan seyahatine katılması ile birlikte en az 20 kişilik bir ekibin ziyarete katılması bekleniyor.



Etiketler : GİRFED'ten, Pakistan'a, Kurban, ,


Bu Haber Toplam 8694 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: