Ana Sayfa » Güncel »
Giresunspor'a Canikli Morali
08 Temmuz 2010 Perşembe 07:48
Ak Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli,Giresunspor kulübünü ziyaret ederek moral verdi.

Canikli,Başkan Vekili Mustafa Bozbağ ve diğer yöneticiler ile çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.

BOZBAĞ TEŞEKKÜR ETTİ

Giresunspor kulübü başkanvekili Mustafa Bozbağ, Nurettin Canikli’ye bu ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Bozbağ, konuşmasının devamında, “İnanıyoruz ki yeni sezonda siyasilerimizle birliktelik içinde hareket ederek zorlukların üstesinden geleceğiz” dedi.

CANİKLİ’DEN DESTEK SÖZÜ

Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada her konuda Giresunspor’un yanında olacaklarını söyledi.

“Delegelerin oyunu alarak Giresunspor yönetimine gelen arkadaşlarımızı kutluyor ve başarılar diliyorum. Kritik dönemde fedakarlık yaparak Giresunspor’un yeni yöneticileri oldular. Bunun için bütün arkadaşları kutluyorum” diyen Canikli şöyle devam etti.

“Biz her zaman Giresunspor iyi olduğu zaman sevinirken, kötü gidişatta ise üzülüyoruz. Bundan sonraki çalışmalar camia içinde birlikteliği sağladıktan sonra Giresunluluk ruhunu Giresunspor’la birleştirmeliyiz. Bizde kulübün çektiği sıkıntıları 2002 yılından beri çekiyoruz. Bu sezon beklentilerimiz çok. Bunun içinde her zamanki gibi Giresunspor’un yanında olacağız.”

OTOPARK İÇİN CANİKLİ DEVREDE

Nurettin Canikli ayrıca, sorunu halen çözülemeyen otoparkın konusundaki görüşmelerinde sürdüğünü ve bu konunun çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.



Kaynak: giresunekspres Etiketler : Giresunspor'a, Canikli, Morali,


Bu Haber Toplam 6704 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: