Ana Sayfa » Spor
Giresunspor Galibiyete Hasret
19 Kasım 2010 Cuma 21:03
Pazar günü sahasında Karşıyaka ile karşılaşacak Giresunspor'un Futbol Şube Sorumlusu Şerif Ayvalı, uzun süren galibiyet özlemine son vermek istediklerini söyledi.

   Ayvalı, yaptığı açıklamada, Karşıyaka maçı hazırlıklarını bugün yapacakları idmanla tamamlayacaklarını belirtti. Ligde üst üste aldıkları başarısız sonuçlarla üzerlerinde büyük gerginlik oluştuğunu ifade eden Ayvalı, ''Rakibimizi yenerek bunu biran önce üzerimizden atmak istiyoruz'' dedi.

   Karşıyaka karşılaşması sonucunun kendileri için hayati önem taşıdığını kaydeden Ayvalı, şöyle konuştu: ''Rakibimiz ile telafisi olmayan bir karşılaşma oynayacağız. Oyuncularımız da teknik heyet de bunun bilincinde. Yaşadığımız zor süreçten çıkmamız için camia olarak kenetlenmeliyiz.

   Bu karşılaşmada taraftarlarımıza büyük görev düşüyor. Taraftarlarımızın maçın ilk dakikasından son saniyesine kadar takımına destek versin. Oyuncularımızın desteğe ve morale büyük ihtiyacı var. Başarı birlik ve beraberlikle yakalanır.

   Karşıyaka'yı yenerek uzun süren galibiyet özlemine son vermek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz.'' Ayvalı, kart cezalısı Onur'un Karşıyaka karşılaşmasında forma giyemeyeceğini de sözlerine ekledi.

**********************************************

Bahri KAYA'nın açıklaması;

   Giresunspor Teknik Direktörü Bahri Kaya,  ligdeki kötü gidişe Karşıyaka'yı yenerek 'dur' demek istediklerini ifade ederek, ''Artık sözün bittiği yerdeyiz. Karşıyaka maçını mutlaka kazanmak zorundayız'' diye konuştu.

   Ligde tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için bundan sonraki tüm karşılaşmalardan başarılı sonuçla ayrılmak zorunda olduklarını kaydeden Kaya, şöyle konuştu:
   ''Bu önemli karşılaşma için tesislerimizde kampa girdik. Oyuncularımız şimdi sadece Karşıyaka maçını düşünüyor ve konsantre oluyor. Gerek bizler teknik heyet gerekse de oyuncularımız camiamızın beklentilerini yerine getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

   Bu takımın bir galibiyete ihtiyacı var. Karşıyaka karşılaşmasında alınacak bir 3 puan, önümüzdeki haftalarda oynayacağımız karşılaşmalara da olumlu olarak yansıyacak ve takım çıkışa geçecektir. Biz buna inanıyoruz, taraftarımız da inansın. Karşıyaka karşılaşmasında taraftarımızın desteğini bekliyoruz.''

Kaya, kart cezalısı Onur'un Karşıyaka karşılaşmasında forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi. 



Etiketler : Giresunspor, Galibiyete, Hasret,


Bu Haber Toplam 8289 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: