Ana Sayfa
Giresunlular İTO'yu Ziyaret Etti
10 Aralık 2010 Cuma 08:00
İTO Başkanı Murat Yalçıntaş'a Cezaevinden çıktıktan sonra geçmiş olsun ziyaretleri sürüyor.

Giresun Federasyonu ve Giresun Dernekler Birliği yönetim kurulu üyeleri İTO Başkanı Murat Yalçıntaş'ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.Ziyarete Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı ile Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'da geldiler.

İTO Başkanı Murat Yalçıntaş meclis salonunda Giresun farkını gördü ve vatangiresun'a bu farkı gördüğünü ima ederek böyle poz verdi.

İTO Başkanı Murat Yalçıntaş meclis salonunda Giresun farkını yaşadı.

Murat Yalçıntaş Başkan Hasan Turan’a, Yönetim Kurulu Üyelerine ve Giresun Camiasına Giresun adına övgü dolu sözlerle teşekkür etti.

   İTO meclis salonunda Hasan Turan destek konuşmasını yaparken Başkan Murat Yalçıntaş Giresun farkını not defterine kaydetmeyi unutmadı.

   Meclis salonunda duygularını ifade eden Giresun Federasyonu Başkanı  Hasan Turan  Ticaret Odası Başkanı Murat Yalçıntaş’a Giresun  camiası adına yaşamış olduğu hadiseden ötürü geçmiş olsun dileklerini iletti.İstanbul Ticaretine,sanayiye ve dolayısıyla Türk ekonomisine ticaret odamızın kattığı değeri, gayretli çalışmalarını taktir ettiğimizi belirtmek isterim dedi..Aynı zamanda sadece İstanbul’a değil  Anadolu’daki odalarımız ve STK ‘larımızla her zaman olumlu iletişim içinde olduğunu ve katkılar sunduğunu bildiğini ve bu konuda da kendilerini takdir etmişizdir dedi.

   Murat Yalçıntaş Başkan Hasan Turan’a, Yönetim Kurulu Üyelerine ve Giresun Camiasına Giresun adına övgü dolu sözlerle teşekkür etti.

 

Giresunlular sadece kalabalık olması ile değil GİRFED yönetim kurulu üyesi ve Baklava fabrikası sahibi Mustafa Eren'in Baklavaları ile de meclis salonuna damgasını vurdu.

Mustafa Eren'in Baklavasını tadanlar bir daha ağzımızın tadı bozulmasın inşallah dediler.

İTO (İstanbul Ticaret Odası) Ziyaretine GDB (Giresun Dernekler Birliği)Başkanı Halil Kütük, Giresun Federasyonu (GİRFED) Başkanı Hasan Turan, Yön Kurulu Üyeleri Abdullah Akgün, Ali Bilir, Ersel Kahyaoğlu, Hüseyin Kurucu, Mustafa Eren, Recep Dönmez, Akın Bebek, Suna Özbayram ve Hüseyin Akarçeşme'nin yanında bazı Giresunlu hemşerilerimiz katıldılar.

GDB ve GİRFED yönetimi İTO Başkanı Murat Yalçıntaş ile

Giresun Federasyonu yönetim kurulu üyesi Suna Özbayram.



Kaynak: www.vatangiresun.com Etiketler : Giresunlular, İTO'yu, Ziyaret, Etti,


Bu Haber Toplam 11348 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: