Ana Sayfa » Dernekler
GİRESUN VAKFI GELENEKSEL GECESİNİ YAPTI.
24 Mart 2014 Pazartesi 21:41


 Giresun vakfı üyeleri Bayrampaşa'da bulunan sahipliğini Giresunlu aygün kardeşlerin yaptığı    tıtanıc otelde bir araya geldiler.

sunuculuğunu Giresunumuzun yetiştirdiği değerlerden olan gazeteci yazar ve spor adamı Haldun DOMAÇ'ın yaptığı   gece kemençe eşliğinde başlarken vakıf başkanı Bahattin ŞENER. yaptığı konuşmada  bizler Giresun vakfı mensupları olarak her yıl geleneksel hemşeri gecesi yapıyoruz Giresunumuzun kültürüne eğitimine sporuna en önemlisi sanayisine dolayısıyla ekonomisine katkı sağlamaya çalışıyoruz bu bağlamda Giresun iş adamları derneği ve Giresun federasyonuyla uyumlu ve bir çok konularda eş güdümlü çalışıyoruz.
bu akşam buraya gelen ve gelemeyen hemşerilerize teşekkür ediyorum bu kurumun daha ileriye gitmesi için var gücümüzle çalışıyoruz bunun içinde yönetim kurulunda bulunan tüm arkadaşlarımı ve vakfımızın kuruluşundan bu yana başkanlık yapan ve yönetimde çalışan hülasa emeği geçen herksi kutluyorum bu iş zevkli ve aynı zamanda öz veri isteyen bir iş  derken,
Araştırmacı gazeteci yazar İsmail KAHRAMAN,Haymanayla şehitliğiyle ilğili bir dosyayı vakıf başkanına teslim ederek inanıyorum güveniyorumki siz değerli vakıf yöneticilerinin sahiplenmesi babında yardımcı olacaksınız onun için bu dosyayı sizlere getirdim dedi .
Dosyayı alan vakıf başkanı Bahattin ŞENER ,hiç şüpeniz olmasın bu dosyayı Giresun adına şehitlerimiz adına alıyorum takipcisi olacağımızada söz veriyorum dedi .
Gece halk oyunları resitaliyle devam ederken bayan davetlinin sayısı hayli fazlaydı bu Giresun stk ları adına güzel bir hadise.
bizde gazete olarak vakfımızın çalışmalarında başarılar dileriz .
 
 
 
 
 
         
 
 
 
 
 
 HABER:AYDIN KÖMÜRCÜ


Etiketler : GİRESUN, VAKFI, GELENEKSEL, GECESİNİ, YAPTI.,


Bu Haber Toplam 8283 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: