Ana Sayfa » Güncel
Giresun Spor Galibiyete Hasret
27 Eylül 2014 Cumartesi 21:28
Giresun Spor şansızlıklar ve hakem hataları kurbanı....

            GİRESUN  SPOR  GALİBİYETE HASRET 

        Bank Asya 1. Liginde  henüz beklenen seviyede göremediğimiz Giresun  spor her sene olduğu gibi bu sezon da  lige vasat başladı.Kısıtlı imkanlara rağmen lige mütevazi kadrosu ve ekibi ile İzmit Kartepede Mehmet BİRİNCİ hoca ile hazırlanan Giresun spor ligin henüz başında galibiyete hasret.

         Takımdan ayrılan futbolcuların yerine alınan  yeni transferlerin kısa zamanda takıma uyum sağlamış olmasına rağmen henüz  beklenen sonuçlar alınamadı.İyi bir ekip oluşturan Mehmet Birinci,takımın  iyi futbol oynadığını ancak şanssızlıklar ve hakem hataları yüzünden istediğimiz sonucu alamadık diyor.Sabretmek lazım,henüz ligin başındayız,daha iyi olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.Biz sabırla çalışmalarımıza  devam edeceğiz.Giresun halkı,Giresun spor seyircisi Giresun sporu  yalnız bırakmasın,bu takım iyi şeyler başaracak.Bu takım  Giresun halkını mahcup etmeyecek.Giresun spor layık olduğu yere Giresun halkının ve seyircisinin desteği ile gelecektir dedi..

           İnanıyoruz ki Giresun spor Giresun’umuzun en önemli markasıdır.Bu markaya sahip çıkmak her Giresunlunun da yükümlülüğüdür.İş adamları,siyasetçileri,bürokratları,tüccar ve esnafları ile yediden yetmişe herkesin bir şekilde bu takıma  katkıda bulunup sahip çıkması gerekli…UNUTMAYALIMKİ  ! Komşumuz Trabzon  sporun başarılı olduğu yıllar öncesinde halkın 7 den 70 i yardımda,destekte bulunmuştur…Trabzon spor için köylerde yaş çay toplandığı,en icra köyde bile çay,çökelek,peynir v.s..Trabzon spora  yardım için bir günlük yevmiye sini bağışlayanlar olmuştur.Trabzon  sporun başarıları her alanda Trabzonu ön plana çıkarmış ve hem siyasi, hem ekonomik , hem de bölgesel olarak bu gün bulunduğu nokta hepimizi düşündürmeli.

Haydi Giresun’lum, Takımına,markana sahip çık.İlimizin kalkınmasında en önemli faktörlerden biridir Giresun spor. Giresun sporumuzun başarısı hepimizin başarısıdır diyelim,hep beraber el ele verelim.

 

HABER: Mehmet CEBECİ

“VATAN GİRESUN”



Etiketler : Giresun, Spor, Galibiyete, Hasret,


Bu Haber Toplam 5875 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: