Ana Sayfa » Siyaset
Giresun Milletvekili Kadir Aydın, 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı
17 Mart 2021 Çarşamba 23:04


 

 

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletimizin, vatanının müdafaası için canını ve kanını ortaya koymaktan hiçbir zaman çekinmediğini ifade eden Milletvekili Aydın; “Aziz Türk Milleti, tarih sahnesinde her daim destansı mücadelesiyle anılmıştır. 18 Mart 1915 tarihinde Çanakkale’de verilen mücadele ruhuyla, son yıllarda sınırlarımızın ötesinde verdiğimiz mücadelenin ruhu aynıdır. Bu ruha olan saygımız gereği bizlere düşen en büyük sorumluluk, ecdadımızın bizlere miras olarak bıraktığı cennet vatanımıza layıkıyla sahip çıkmaktır. Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı gibi destansı mücadelelerin üzerine inşa ettiğimiz Cumhuriyetimizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 106’ıncı yıl dönümünü tebrik ediyor; cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanımız için şehadete yürüyen tüm kahramanlarımızı rahmetle ve minnetle yad ediyorum.

Ruhları şad, mekanları cennet olsun!” dedi.



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 4928 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: