Ana Sayfa » Güncel
Giresun Medya Platformu Gündemi Değerlendirdi
20 Ekim 2015 Salı 17:37


 Giresun Medya Platformu, gündemi değerlendirdi 

Giresun Medya Platformu yönetim kurulu, İstanbul Eyüp'te bulunan GİMEV Genel Merkezinde yaptığı toplantı ile gündemi değerlendirdi.
Toplantıya; Giresun Medya Platformu Başkanı Sadi Toygar, Başkan vekili İbrahim Balcıoğlu, Kurucu Başkan A.Şükrü Kara, Yönetim Kurulu Üyeleri Şaban Kutlu, Hüseyin Yavuz, Metin Ruşen, İbrahim Cirit, Aydın Kömürcü ve Ethem Bakar katıldılar.
Giresun Medya Platformu Başkanı Sadi Toygar “Platform olarak amacımız Giresun kültürel kimliğini korumak ve tanıtımlarda bulunmak, sivil toplum kuruluşlarına basın desteği vermek ve STK’lar ile işbirliği yapmak, gündem ile ilgili yayınlarda doğru bilgi akışını sağlamak, Giresunlular arasında heyecan yaratan siyasi oluşumlarda dengeli bir şekilde duyurmak, bundan sonraki süreçte de, bölgemiz ile ilgili siyaset kurumlarının verdiği sözlerin takipçisi olmak ve uygulanması konusunda baskı oluşturmaktır” dedi.
Başkan Toygar, ‘’Önümüzdeki günlerde Giresunluların temsilde daha iyi konumda olması için yeni girişimlerimiz olacaktır. Bunlardan birisi de gazeteci arkadaşlarımızın katılımı ile yapacağımız TV programı olacaktır” şeklinde konuştu.
Giresun Dergisi sahibi ve Giresunluların duayen gazetecisi Remzi Mamaşoğlu da toplantıya katılarak görüş ve düşüncelerini dile getirerek platform üyelerine başarılar diledi.
 


Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 5437 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: