Ana Sayfa » GİRESUN
Giresun AK Parti'den Gövde Gösterisi
21 Ekim 2013 Pazartesi 00:58
Giresun Ak Parti İl Milletvekilleri, İl ve İlçe teşkilatları başta olmak üzere tüm partililer dolu dolu bir Kurban Bayramı geçirerek nerdeyse zamanlarının tümünü vatandaşların içerisinde geçirdiler. A

Giresun Ak Parti İl Milletvekilleri, İl ve İlçe teşkilatları başta olmak üzere tüm partililer dolu dolu bir Kurban Bayramı geçirerek nerdeyse zamanlarının tümünü vatandaşların içerisinde geçirdiler. Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli’nin de katıldığı bayramlaşma töreni parti il binasında gerçekleştirilirken, özellikle Mehmet Geldi ve Adem Tatlı ilçelerde önemli temaslarda bulundular.
Milletvekilleri ve Giresun teşkilatlarının yanı sıra tüm ilçe teşkilatlarıda ve yönetim kurulları  Kurban Bayramını vatandaşların arasında geçirdi. Özellikle ilçelerden Belediye Başkanı adayı olmak için kolları büyük bir yarışa giren aday adayları vatandaşları bir an olsun yanlız bırakmadı.
Belki 12 yıldır ilk defa böyle bir Bayramda vatandaşlara bu denli yakın ve samimi olan Ak Parti Giresun Teşkilatı Şebinkarahisar'dan, Piraziz'e kadar vatandaşlar ile buluştu ve bayramını kutladı.
Ak Parti Grup Başkan vekili ve Giresun Milletvekili parti il binasında düzenlenen Bayramlaşma töreninde partililer ile bir araya gelirken toplantıya teşkilatın tam kadro katılması gözlerden kaçmadı. Ülke gündemi ve Giresun yerel gündemi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Canikli yaklaşan yerel seçimler öncesi önemli çalışmalar yapıldığını, muhakkak Giresun Belediyesini CHP’den teslim alacaklarını ayrıca, kısa bir süre içerisinde Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu hakkında önemli bilgi ve belgeleri kamu oyu ile paylaşacaklarını belirtti.
 
Ak Parti Grup Başkan Vekili Nurettin Canikli’nin Giresun temasları sırasında eski GRÜ Rektörü Yılmaz Can’ı  yanından hiç ayırmadı. 2014 yılında yapılacak olan mahalli seçimlerde Ak Parti’den Giresun Belediye Başkanı adayı olacağı iddia edilen Can’ın ,Canikli ile verdiği samimi pozlar ise dikkatlerden kaçmadı.
Ak Parti eski Giresun Milletvekili Ali Temür’de Kurban Bayramında Ak Parti’de yapılan etkinliklerin nerdeyse tamamına katılarak partisini yalnız bırakmadı. Son günlerde ismi kamu oyunda fazlaca lanse edilen ve Ak Parti’nin Giresun Belediye Başkan Adayı olacağına kesin gözüyle bakılan Temür’ün parti içerisinde kavgaların son bulması ile yuvaya tekrar döndüğü düşünülüyor. Nurettin Canikli’nin Giresun İl Teşkilatında düzenlediği basın toplantısını pür dikkat dinleyen Temür’ün Giresun Belediyesi için kolları sıvadığı gözlerden kaçmadı.
Genel merkez tarafından Giresun İl Başkanlığına atanan eski Giresun Milletvekili Hasan Aydın’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ak Parti Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, Aydın ile bir süre sohbet ederek yeni oluşturulacak listeler ve yerel gündem hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Ak Parti Genel Merkezi tarafından Giresun merkez ilçe başkanlığı görevine atanan Av. Aytekin Şenlikoğlu’na da makamında hayırlı olsun diyen Canikli, Şenlikoğlu’na çalışmalarında başarılar dilerken, 2014 yılında yapılacak mahalli seçimlerde tüm enerjilerini harcamalarını ve Giresun Belediyesini kazanmalarını istedi. Bilindiği üzere Şenlikoğlu’nun merkez ilçe başkanı olmasında Canikli’nin faktörü oldukça fazla olduğu ifade ediliyor. 
Ak Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi ve Giresun İl Başkanı Hasan Aydın Tirebolu ilçesinde Eymür Süleymaniye Cami açılışına katıldı. Bayram ziyaretleri için Tirebolu ilçesinde bulunan Geldi ve Aydın’ açılıştan sonrada esnaf ve vatandaşlar ile sohbet ederek bayramlarını kutladı.
Giresun Milletvekili Adem Tatlı her Giresun ziyaretinde olduğu gibi bu bayram tatilinde de geleneği bozmadı ve tüm zamanını halkın ve vatandaşların içerisinde geçirdi. Ak Parti Giresun İl Başkanı Hasan Aydın ile Şebinkarahisar ilçesine giden Tatlı önce Şebinkarahisar İlçe teşkilatı ile bayramlaştı ve ardından ilçede sıkmadık el ziyaret etmedik esnaf bırakmadı. Daha önce defalarca Şebinkarahisar ilçesini ziyaret eden Tatlı’ya vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken ziyarete Belediye Başkanı Şahin Yılancı’da katıldı.
 
Ak Parti Şebinkarahisar İlçe Teşkilatında bir toplantı gerçekleştiren Giresun Milletvekili Adem Tatlı, partililerin ve vatandaşların sorunlarını tek tek dinlerken, gelen talepleri ve istekleri not aldı. Bilindiği üzere Ankara’da Giresunluların gözü kulağı olan Tatlı halkın ve teşkilatların taleplerini hiçbir zaman göz ardı etmeyerek çözüm arayışı içerisinde bir tutum sergiliyor.
 
Ak Parti Bulancak İlçe Teşkilatının Bulancak otogar düğün salonunda gerçekleştirdiği bayramlaşma törenine katılan Milletvekilleri Mehmet Geldi ve Adem Tatlı gelen misafirler ve vatandaşlar ile tek tek bayramlaştı. Bayramlaşma törenine Giresun İl başkanı Hasan Aydın, Merkez İlçe Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın, Ak Parti Bulancak İlçe Başkanı Hamit Karaoğlanoğlu, Bulancak Ziraat Odası Başkanı Recep Yakar ve çok sayıda partili katıldı.
Ak Parti Giresun eski İl Başkanı Sabri Öztürk  Kurban Bayramında partisini yalnız bırakmadı ve Giresun İl Teşkilatında düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Görevden istifa ettikten sonra partiye küsecek dedikodularını adeta yalanlayan Öztürk ayrıca toplantıdan sonra Ak Parti Görele ve Eynesil Belediye Başkan aday adayları ile bir süre sohbet etti ve bilgi alışverişinde bulundu.
 
Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Giresun Milletvekili Nuretin Canikli’nin katıldığı bayramlaşma töreninde bir ilk gerçekleştirildi ve Giresun merkez başta olmak üzere ilçelerden aday adaylığı açıklayan tüm isimler bir araya gelerek Canikli’nin düzenlediği basın toplantısında katıldılar. Aday adayların Nurettin Canikli ile görüşmek ve resim çektirmek için girdiği kıyasıya mücadele isede toplantıya katılanların gözlerinden kaçmadı.
 
Kurban Bayramında Ak Parti içerisinde bir dakika oturmayan ve halkın ve vatandaşın içerisinde olan tek isim Osman Öden’di. Bayramı Sayca, Uzgur, Beyazıt,Akköy,Alınca köylerinde geçiren ve Giresun İl Özel İdaresinin yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceleyen Giresun İl Özel İdaresi Başkanı Osman Öden ayrıca katıldığı köylerde vatandaşların tek tek bayramını kutladı. Köy ziyaretleri sırasında bir açıklama yapan Öden “Hakikaten çok önemli çalışmalara imza atıyoruz. Çok kısa bir süre içerisinde Giresun’un tüm genelinde asfalt gelmemiş köyümüz kalmayacak” dedi. Öyle yemeğini Sayca köyünde vatandaşlar arasında yiyen Öden’e CHP’nin önemli isimlerinden Giresun Belediyesi Meclis Üyesi Şafak Hisarkaya’nın da katılması ve AKP heyetine oldukça samimi ve sıcak davranması gözlerden kaçmadı. Giresun İl Özel İdaresi Başkanı Osman Öden’in Batlama Vadisi ziyaretine eski merkez ilçe Başkanı Çetin Çakıroğlu’da katıldı.
Ak Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı Kurban Bayramı tatili için geldiği Giresun’da hemen hemen zamanının hepsini vatandaşlar arasında geçirdi. Bulancak temasları sırasında Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın ile samimi pozlar veren Tatlı, 2014 yılında yapılacak seçimlerde Belediye başkan adayını resmen işaret etti.
 
Bayram tatilimiz esnasında Gençlik Hizmetleri Spor Bakanlığı Genel Müdürü Yardmcısı Ömer Altınsoy ile birlikte  Giresun Milletvekili Adem Tatlı, Bulancak İlçe Stadı, Giresun Gençlik Merkezi inşaatını gezerek çalışmaları yerinde inceledi ve Gençlik Merkezi İnşaatını hızlandırılmasına yönelik görüşmeler yapıldı.  Giresun Milletvekili Adem Tatlı’nın büyük hayali olan Bulancak İlçe Stadına dev bir proje için de incelemelerde bulunuldu.
 
 

 

 
 
Ak Parti Bulancak Belediye Başkan aday adayı olan Esenler Belediyesi Çevre ve Koruma Müdürü Ali Aydın ile Giresun Ak Parti İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya gelen Giresun Milletvekili Adem Tatlı, Aydın’a başarılar diledi.

 

 

 Esenyurt Belediyesi Basın ve Yayın ve Halkla İlişkiler  Müdürü ve Esenyurt Giresunlular Dernek Başkanı Giresunlu hemşerimiz Abdurrahman Ada ve Ak Parti Bulancak Belediye Başkan aday adayı Ali Aydın, Giresun İl Başkanı Hasan Aydın’ı makamında ziyaret etti ve bilgi alışverişinde bulundular. Bayram tatilini geçirmek için şehrimize gelen Abdurrahman Ada ise il Başkanı Aydın’a yeni görevinde başarılar diledi. Ayrıca Ali Aydın ve Abdurrahman Ada Merkez İlçe Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu'nu da  makamında ziyaret etti.


Bulancak ilçemizin önde gelen isimlerinden ve kanaat önderlerinden olan Nuri Genç Hoca’da Kurban Bayramı münasebeti ile Bulancak İlçesinde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

 


Ak Parti Giresun İl Teşkilatının düzenlemiş olduğu bayramlaşma töreninde ilginin en fazla merkez ilçe Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu’na olduğu gözlerden kaçmadı. Yapıcı ve samimi bir kişiliğe sahip oaln Şenlikoğlu ile partililer resim çektirmek için adeta sıraya girdi.
 

  



Kaynak: yigitgiresun Etiketler : Giresun, Ak, Parti, İl, Milletvekilleri,, İl, ve, İlçe, teşkilatları, başta, olmak, üzere, tüm, partililer, dolu, dolu, bir, Kurban, Bayramı, geçirerek, nerdeyse, zamanlarının, tümünü, vatandaşların, içerisinde, geçirdiler., ,


Bu Haber Toplam 11956 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: