Ana Sayfa
GİRDEF Esenler Ramazan Etkinliği
02 Ağustos 2010 Pazartesi 20:30
Giresun Dernekler Federasyonu (GİRDEF) Esenler Belediyesi Ramazan etkinliklerinde açtığı stand ile büyük ilgi görüyor. Kemençe sanatçısı Hamit Çiçek'in yaptığı resitala yoğun ilgi var.

Esenler belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bölgede faaliyet gösteren dernek, federasyonlara tanıtım amaçlı verilen stanlardan biride Girdef tarafından Giresun ilini tanıtmak amacıyla açıldı.
 
Ramazan ayı boyunca açık kalacak stand da Giresun ve bölgede üretilen yöresel ürünler satılacak.
 
Öte yandan Esenler belediyesi kültür çadırında yarın akşam Giresunlular konuk oluyor;
 
Sunuculuğunu Esenler belediye meclis üyesi Göreleli Musa Ada'nın yaptığı etkinliklerde her akşam ilçede faaliyet gösteren dernek, federasyonlardan biri Hilal Tv tarafından yayınlanan programa konuk oluyor. bu kapsamda yarın akşam GİRDEF öncülüğünde Giresunlular kültür çadırında canlı yayın konuğu olacaklar.
 
Konu ile ilgili gazetemize kısa bir açıklama yapan GİRDEF Genel Başkanı Sıtkı Ada " bütün hemşerilerimiz bu etkinliğimize davet ediyoruz. Davetiye ulaşmamış olanlar lütfen bizlere anlayış göstersin hem ramazan hemde hava sıcaklıkları nedeniyle gün içinde fazla dolaşıp davetiye dağıtamadık. "  şeklinde konuştu.
 
 
30 gün boyunca her akşam Musa Ada tarafından sunulacak olan program Uydudan yayın yapan Hilal TV den canlı olarak yayınlanacak.
 
 
GİRDEF tarafından açılan stand ise ziyaretçilerin akınına uğruyor, yöresel ürünlerin satıldığı  stand'a dün akşam uğrayan Göreleli kemençe sanatçısı Hamit Çiçek yaptığı kemençe resitali ile herkese neşeli dakikalar yaşattı.


Kaynak: gurbetcigiresun Etiketler : GİRDEF, Esenler, Ramazan, Etkinliği,


Bu Haber Toplam 7730 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: