Ana Sayfa
GDB Hain Saldırıyı Kınadı
27 Nisan 2010 Salı 23:52
Giresun Dernekler Birliği Başkanı Halil Kütük yaptığı bir basın açıklaması ile Dereli Tamdere Köyünde gerçekleşen menfur saldırıyı kınadı.

Dereli ilçesi, Tamdere Köyü, Kanlıhan köprüsü mevkiinde, devriye gezen askerlerimize karşı uzaktan kumandalı mayın patlatılması sonucu, Jandarma Astsubay Ahmet Eryılmaz şehit olmuş, erler Osman Kaya ile Erdem Ay yaralanmıştır. Bu menfur saldırının, tüm istihbarat bilgilerine, Star yazarı Şamil Tayyar ile Bugün Gazetesi yazarı Adem Arslan’ın köşe yazılarından bile bildirilmesine rağmen, Giresun ilimizde gerçekleştirilmiş olması manidar ve düşündürücüdür.

İnsanımızın böylesine hain bir saldırı karşısında soğuk kanlılığını koruması, il sınırları içinde yaşayan herkesin, son derece dikkatli olması, demokrasi yolunda hızla yol alan milletimizin, tarihten süzülerek gelen kardeşlik duygularını asla bozmaması gerekmektedir.

Giresun Dernekleri Birliği ve bize bağlı tüm derneklerimizle, teröre karışan, terörizme arka çıkan mihrakları, ülkemize ve insanımıza yönelik terörist saldırıları şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Bu menfur saldırıda hayatını kaybeden askerimize Allah’tan rahmet, (yaralılara acil şifalar) Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Güvenlik Güçlerimize, Yüce Türk Milletine ve şehitlerimizin ailelerine başsağlığı ve sabırlar dileriz” dedi.




Kaynak: medyagiresun Etiketler : GDB, Hain, Saldırıyı, Kınadı,


Bu Haber Toplam 5978 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: