Ana Sayfa » Duyurular
Filiz Uzun'dan Taşkesen'e Ziyaret
25 Mayıs 2011 Çarşamba 09:52
Ahşap kakma sanatcımız Filiz Uzun şimdiki Tunceli valisi, Giresun eski valisi Mustafa Taşkesen'i ziyaret etti.

   Daha Önce Giresun Valiliği Yapmış Olan Tunceli Valisi Sayın Vali Taşkesen İ Sanatcımız 23-05-2011 De Tunceliye Giderek Vali Taşkeseni Ziyaret Etti.Bu Ziyaretten Büyük Bir Memnuniyet Duyarak Mutlu Oldular.Sanatcımızla Görüşmeler Yaparak Giresun 'A Sevgi Ve Selamlarını Gönderdi.

   Giresun'un Kendisi İçin Büyük Önemi Olduğunu Ve Giresundan Buruk Ayrıldığını Belirterek.Tuncelide Olmakdan Memnuniyet Duyan Taşkesen Ailesi Önemli İşlere İmza Atarak Tuncelide Yapılmamış Ve Yarım Kalan  Hizmeti Hızla Sürdüğünü Ve Bununla Beraber Halkın Kendisinden Ayrılmak İstemediğini Gözlemledi Hatta Ordayken Halkın Valiliğe Ziyaretlerinde Sanatcımızın Tanık Olduğu Vatandaşın Biri Sakın Bizi Bırakmayın Diyerek Dualar Ederek Ve Sevgi Gözyaşlarıyla Valilikten Ayrıldı.

   Tunceli Halkıyla İç İçe Olan Taşkesen Ailesi Ciddi Bir Yol Kat Etmiş Olduğunu Gördü Ve Hanımefendinin De Orda Bulundukları Süre İçerisinde 300 Ev Ziyaretleri Yaparak Sosyal Alandada Bircok Faaliyet Yapılarak Projeler Hazırlamaktalar. Tuncelinin  Huzur Verici Şirin Yeşilliği Bol Ve Halkınında Misafirperver Olduğunu Belirterek Ziyaretimin Uzun Sürmüş Olmasını İsterdim Dedi.

   Önümüzdeki Aylarda Tekrar Tunceliye Gitmeyi Düşünen Sanatcımız Vali Mustafa Taşkesen Ve Hanımefendi İle Yaptıkları Görüşmelerde Tunceli İçin Özel Bir Kolleksiyon Çalışmaları Hazırlayarak Sergi Açmayıda Planladılar.Sanatcımız Keşke Bu Ziyareti Daha Önce Yapmış Olsaydım Diyerek Görülmesi Gereken Bi İlimiz Dedi.

   Aynı Zamanda Sayın Vali Mustafa Taşkesen Ve Ailesine İlgilerinden Dolayı Cok Teşekkür Ederek Yoğun Çalışmaları Arasında Bana Zaman Ayırabildikleri İçin Kendilerine Tekrar Teşekkür Ederim Dedi Ve Gelenek Ve Göreneklerimizn En Başta Kültürümüzün Nesilden Nesile Ulaşabilmesi Ve Sanatın Medeniyetler Arası Köprü Olması Bakımından Tuncelide Sergi Acabilecek Olmaktan Şimdiden Mutluluk Duyuyorum Diyerek Kültür Ve Turizm Bakanlığı Sanatcısı Olarak  Giresun İlimizide Temsil Edecek Olmasından Dolayı  Sergilerinde Bizleri Yanlız Bırakmamalarını Temenni Etti. 



Etiketler : Filiz, Uzun'dan, Taşkesen'e, Ziyaret,


Bu Haber Toplam 10121 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: