Ana Sayfa » Dernekler
ENGELLİLERİN ENGELLİ ARAÇLARI TESLİM EDİLİYOR
13 Ocak 2015 Salı 21:21


Geçen yıl Giresun’da ihtiyaç sahibi engellilere verilen engelli araçları bu yıl da ordu ilindeki engellilere 14.01.2015 Çarşamba günü saat 14.00’da teslim edilerek gerçekleştirilecek.

Deniz Yıldızı Derneği,zor şartlarda okumaya çalışan öğrencilerle, evsizlerle, yetimlerle yaptığı çalışmanın bir benzerini de engelliler için her yıl yapmaya çalışıyor. Geçen sene Giresun il genelinde yapılan uygulamada engellilerin araçları temin edilerek kendilerine teslim edilmişti. Bu sene de aynı uygulama yapılarak Ordu il genelinde engellilere teslim edilecek.

Başkan Emine Acar, barınma, beslenme, eğitim, sağlık vb. gibi konularda yardımlarına devam eden derneğimiz geçen seneden itibaren engelli insanlarımıza da yardımda bulunarak onların engelli araçlarını temin etmeye başladı. Bu sene verilecek olan 42 büyük, 10 küçük engelli araçları Almanya’nın Bünde kentinden Anadolu Vakfı Özürlü ve Muhtaçlara Yardım Derneğinin katkılarıyla gerçekleşmektedir. Başkan Avni Ateş bey başta olmak üzere yönetimine, üyelerine bizim derneğimizin de üyesi olan Hafız Turan Bekaroğlu ile emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum dedi. 

 



Etiketler : ENGELLİLERİN, ENGELLİ, ARAÇLARI, TESLİM, EDİLİYOR,


Bu Haber Toplam 6795 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: