Ana Sayfa » Güncel
Duroğlu Beldeliler Şamlarda Coşku Doluydu
01 Haziran 2015 Pazartesi 22:01


                   Giresun Merkez Duroğlu Beldesi mahalle ve köyleri  Piknik şöleninde buluştular.

             Yoğun katılımın olduğu piknik organizasyonu Başakşehir Kayabaşı Şamlar mesire alanında gerçekleşti. Belde’nin,Küçükçekmece Mehmet Akif mahallesinde bulunan en kalabalık  merkez mahallesi  Homurlu derneğinin başkanı  Ümit Sarıyıldız,yardımcısı Cihan Şahin ve yönetim kurulu arkadaşlarının birlikte çalışmalar yaparak düzenledikleri  bu seneki piknik, İstanbul’un her yerinden yoğun katılım ile oldukça coşkulu  geçti.Dernek başkanı  Sarıyıldız piknik alanında yaptığı açılış konuşmasında,organizasyonun düzenlenmesinde büyük emeği ve katkıları olan başta belediye başkanları Murat Kılıçarslan ve sponsorlar  Cavit Altın,Şahin Gıda Nazmi Şahin, Haskur  gıda ve Kardeşler unlu mamulleri Adil Danacı’ya  teşekkür etti.

Her yıl geleneksel olarak düzenledikleri piknik organizasyonuna, bu yıl  daha kalabalık katılımın olduğu,bir önceki yıla oranla daha katılımlı ve coşkulu olduğu görüldü.Her yıl pikniğe memleketten gelip katılan Duroğlu belediye başkanı Murat Kılıçarslan ve köy muhtarları Kasım Mat  Seçimler dolayısıyla Giresun da bulunan Bakan Nurettin Canikli’nin  çalışmalarına katıldıklarından dolayı ve muhtarında babasını cenazesinden dolayı  pikniğe katılamamışlardır.Ancak yinede o gün piknik alanına telefon bağlantısı ile bağlanıp hemşerilerinin gününü kutlamıştır..

Dernek başkanı Ümit Sarıyıldız’ı tebrik etmek lazım…Piknik etkinliğinde müzik eğlence programları ve çeşitli ödüllü yarışmalar (çuval yarışı) v.s. özellikle çocuklar tarafından ilgiyle uygulanıp izlendi.Günün anısına çekilişli hediyeler verildi.Her zaman olduğu gibi Nazmi Şahin (Şahin Gıda) sponsorluğunda  gelen protokol misafirlere ikramlarda bulunuldu.

Üç yıl önce kurdukları derneğin  kısa zamanda mülkünün de satın alınmasında önemli çalışmaları ve büyük emeği  olmuştur.Birlik beraberlik adına gerekli mücadeleyi yöre halkının tamamının kimi zaman gece kimi zaman gündüz kapısını çalarak desteklerini almayı,birlikte hareket ederek kaynaşmayı sağlamıştır.Bu kaynaşma , yapılan doğru işler neticesinde kazanılan güven ile olmuştur.İşte  bu güven doğrultusunda bir çatı altında birleşerek bu günlere gelmenin kolay olmadığını iyi bilen Ümit Sarıyıldız’ı tebrik ediyoruz. Kendisini maddi manevi destekleyen tüm üyelerini de tebrik ediyoruz. Bu öz güvenle başarılarının devamını diliyoruz.



Etiketler : Duroğlu, Beldeliler, Şamlarda, Coşku, Doluydu,


Bu Haber Toplam 6113 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: