Ana Sayfa » Güncel
Çözüm Sürecine Virgül Yok Nokta Koyuldu..
30 Temmuz 2015 Perşembe 12:39


Uzun Adam Dik Dur,Seninle Olanlar Dünyaya Yeter.

Erdoğan'dan Sert Açıklama, Çözüm Süreci İstismar Edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çin ziyareti öncesi yaptığı açıklamada "Çözüm sürecinin başlangıcına ve bugüne bakalım. Çözüm süreci istismar edildi" dedi.

Çin ziyareti öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan Esenboğa Havalimanın'da gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan çözüm sürecini yürütmenin mümkün olmadığını söyledi.

DEVAM ETTİRMEK MÜMKÜN DEĞİL

Çözüm sürecine yönelik açıklama yapan Erdoğan, "Çözüm sürecinin başlangıcına ve bugüne bakalım. Adımı attığımız andan itibaren akil insanlar çalışmalarını başlattı. Çözüm süreci istismar edildi. Mart'ta Başbakan olarak partimin başındaydım karşılığını bulmadı. Genel seçimlerde bu işin hasar gördüğünü gördük. Bu hasarla birlikte ortada gerçek var. Milli birliğimize, kardeşliğimize kastedenlerle bunu devam ettirmek mümkün değildir. Akli selimin egemen olmadığı ortamda demokrasi olamaz" diye konuştu. 

Erdoğan açıklamasının devamında HDP'yi eleştirerek, Türkiye'de terör örgütünün uzantısı olan siyasi partinin bu terör örgütüne karşı tavrını, açıklamasını duydunuz mu? Aksine onları sahiplenmeye devam ediyor." dedi.

HDP'YE SERT SÖZLER

Açıklamasında HDP'yi de sert sözlerle eleştiren Erdoğan, "Türkiye'de terör örgütünün uzantısı olan siyasi partinin bu terör örgütüne karşı tavrını, açıklamasını duydunuz mu? Aksine onları sahiplenmeye devam ediyor. Bu konuda bizim uluslararası noktadaki dezenformasyonlara karşı gerek Başbakan gerek ben bilgilendirmeye devam ediyoruz. Devlet başkanları da açıklamalarını yapıyorlar" şeklinde konuştu.

 

 



Etiketler : Çözüm, Sürecine, Virgül, Yok, Nokta, Koyuldu..,


Bu Haber Toplam 7152 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: