Ana Sayfa » Dernekler
BURSA YAĞLIDERELİLER ALİ KILIÇ GÜVEN TAZELEDİ
30 Aralık 2016 Cuma 00:12


 BURSA YAĞLIDERELİLERDE ALİ KILIÇ GÜVEN TAZELEDİ

Bursa’da Giresun ilçe dernekleri arasında ilklerin öncüsü konumunda olan Bursa Yağlıdereliler Derneğinde Ali KILIÇ görevinde güven tazeledi.

Derneğin merkezinde gerçekleştirilen Genel Kurulda oyların tamamını alan Ali KILIÇ derneğin bu zaman kadar yapmış olduğu faaliyetleri dernek üyeleri ile paylaştı.

“ANLIMIZ AÇIK, ÇOK ŞÜKÜR KENDİ EVİMİZDEYİZ”

Görev süresi boyunca derneğin borçsuz bir şekilde kendi ayakları üzerine duran bir kapıya kavuşturduklarını belirten Ali KILIÇ; “Çok şükür derneğimiz son derece güzel bir mekana sahip. Eskiden olduğu gibi artık kira ödemiyoruz. Yaptığımız masrafları kendi yerimize yapıyoruz. Öncelikle yerimizin alınmasına vesile olan değerli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum”  dedi.

KURUMSAL KİMLİĞE BÜRÜNMEMİZ ŞART

Bundan sonraki süreçte Bursa Giresun Yağlıdereliler Derneğini markalaştırma çalışması içerisine gireceklerini belirten KILIÇ, “Gelecek nesillere güzel bir eser bırakmak istiyorsak derneğimizin kurumsal bir yapıya kavuşturmamız şarttır. Bundan sonraki süreçte derneğimizin değerini artırarak markalaştıracağız”

Ali Kılıç başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu; Yusuf Güngör, Bayram Güngör, Kaya Güngör, Kemalettin Özdemir, İsmail Ocak, Osman Güngör, Musa Kaya, Yusuf Köksaldı, Erol Maraş, Fikret Bayram, Eşref Küpüç

Denetleme Kurulu ise; Mevlüt Avcı, Turan Çukurlu, Paşa Güner, Hüseyin Oflu, Mustafa Erol, Sadık Öztürk’den oluştu.

Erdal Avcı-Bursa

 

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6900 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: