Ana Sayfa » Siyaset
BURAK AKBURAK İYİ PARTİ GENEL MERKEZ STK BAŞKANLIĞINA GETİRİRDİ
25 Aralık 2017 Pazartesi 22:49


İYİ Parti Genel Merkez STK Başkanlığına Hemşerimiz Burak Akburak getirildi

            25 Ekim 2017 tarihinde Türkiye’ye İYİ Gelecek sloganı ile kurulan İYİ Parti Genel Merkezi Sosyal Politikalar Başkanlığı bünyesinde oluşturulan STK (Sivil Toplum Kuruluşları) Başkanlığı görevine İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Burak Akburak getirildi.

Başkan Akburak yaptığı açıklamada, İyi Parti STK Başkanlığı Türkiye’de faaliyet gösteren 115 bin aktif dernek, vakıf, birlik, kulüp, sendika, odalarla irtibat halinde olacak ve İYİ Parti politikalarını STK’larla paylaşarak istişare edeceklerdir. İYİ Parti STK Başkanlığı Türkiye’deki tüm STK’lara hızlı ulaşmak için il ve ilçe teşkilatlarında STK kurulları oluşturarak çalışmalarına başlayacaklarını belirtmiştir.

Burak Akburak Kimdir?

Giresun Espiye’li olan Burak Akburak orta ve lise öğrenimini Ortadoğu Kolejinde tamamladı. Kocaeli Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünü bitirdikten sonra Yeditepe Üniversitesi’nde İngilizce İşletme okudu.

Vatani görevini Tunceli'de tamamladı.

1903-2000 yılları arasında Doğru Yol Partisi Pendik Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı, İstanbul Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği ve Pendik İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunmuştur.

Yeditepe Üniversitesi Mezunlar Derneği Başkanlığı ve Genç Demokratlar Derneği Başkanlığı yapmakta olan Burak Akburak’ın Giresun Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği, Yeşil Giresun Belediye Spor Yönetim Kurulu Üyeliği, Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyeliği, Giresun Spor Kulübü Kongre Üyeliği, Giresun Kalite Fındık Tanıtma Derneği Kurucu Üyeliği devam etmektedir.

 Teknoloji, ithalat - ihracat, inşaat alanlarında faaliyet gösteren grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Akburak İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesidir.

 

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 6556 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: