Ana Sayfa
Bulancak Erdoğan Köyü'nde Yas Var
06 Mart 2010 Cumartesi 11:31
Futbol Turnuvasının centilmen takımlarından Bulancak Erdoğan Köyü'nde hüzün ve gözyaşı var.

Bulancak'ın hatta Giresun'un en büyük köylerinden olan ve yaptığı bir çok faliyetlerle İstanbul'da Giresun Dernekçiliğinin yüzakı olan Erdoğan Köyü,Bağcılar'da vahşice katledilen Derya Çakır öğretmenin acısıyla yandı.

   Cenazesi bugün öğle namazından sonra Erdoğan Köyünde toprağa verilecek olan Derya Çakır'ın naaşı şu sıralarda köye ulaşmış bulunuyor.

   Erdoğan Köyü Dernek Başkanı Cevat Tamcı vatangiresuna yaptığı açıklamada çok acı bir olay yaşadık,insanlıktan nasibini almayan cani Derya bacımızı katletti.Dünya kadınlar gününün kutlandığı bir sırada böyle bir vahşetin yaşanması bizleri derinden yaralamıştır,olaya sebep olanların gereken cezayı almalarını yargının takdirine bırakıyorum dedi.

Derya Çakır'ın babası Hicabi Çakır, kızının karşılıksız bir aşka kurban gittiğini ileri sürerek, "Bazı basın organları kızımın bir süredir katili olan okul müdür yardımcısı ile arkadaşlık yaptığını ve ayrılmalarının sonucunda böyle bir olaya kurban gittiğini yazmış. Bu tamamen yalandır. Kızımın bu kişiyle kesinlikle bir arkadaşlığı olmamıştır. Ancak kızımın katili tek taraflı olarak sevmiş olabilir. Kızım yaptığı bütün tekliflerini reddediyormuş" dedi.

Öte yandan olaydan hemen sonra gözaltına alınan Tunceli doğumlu Ekrem Şavran tutuklanarak cezaevine kondu.

Giresunluların ve Erdoğan Köyünün başı sağolsun.Kardeşlerimizin acısını paylaşıyoruz. 



Kaynak: www.vatangiresun.com Etiketler : Bulancak, Erdoğan, Köyü'nde, Yas, Var,


Bu Haber Toplam 11694 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: