Ana Sayfa » Spor
Beşiktaş Spor Kulüpler Birliği Gecesi Muhteşemdi
21 Nisan 2016 Perşembe 22:59


 Beşiktaş SporKulüpleri yemekli  gecede bir araya geldiler

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Kulüpler birliği Galatasaray adasında bulunan suada restaurant  Kulüpler birliğinin organize ettiği yemekte bir araya geldiler. Kulüpler birliği Başkanı Hemşerimiz Suat Üzümcü. Yaptığı konuşmada Beşiktaş amatör kulüpler olarak birlik beraberlik gecemize hoş geldiniz diye başladığı konuşmasında Amatör kulüpler spor yaşamımızda çok önemli çünkü bizler sporun alt yapısıyız bin bir fedakarlıklarla yaptığınız bu görevler çok önemli hepimiz bila ücrette hizmet ediyoruz. Bu süreçte Bizlere yardımcı olan  Başta Beşiktaş belediye başkanımız Murat Hazinedara, Yine Türkiye Futbol federasyonu yönetim kurulu üyesi Türkiye Amatör  Spor kulüpler birliği ve İstanbul Amatör Spor Kulüpler birliği başkanı Ali Düşmez Başkanıma. ve tüm destek olanlara Beşiktaş Kulüpleri adına Teşekkür ederim diye konuştu.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedarda yaptığı konuşmada ülkemizde spor kulüpleri kurum olarak çok önemlidirler çünkü spor kulüpleri gençliğe büyük hizmetler veriyorlar. Sosyal Yaşamda yerleri farklıdırlar. Ticari hedef gözetmezler. Biz Yerel yöneticiler spor kulüplerimize yardımcı olmak boynumuzun borcudur. Bilen bilir şahsım Belediye Başkanı olmadan öncede.  özelikle Amatör Kulüplerimize her daim yardımcı oldum. Belediye Başkanı olduktan sonra hizmetlerimiz sürüyor sürmeye devam edecek. Bu can bu bedende olduğu sürece Amatör kulüplerimizin hamiliğine devam edeceğim.  Gelecek önemli. toplum önemli. geleceğimizin teminatı gençlerimiz çok önemli diye konuştu. Aslen Ordulu olan Murat Hazinedaroğluna Kulüpler birliği Başkanı Suat Üzümcü tarafından 52 sırt numaralı forma taktim etti yine “TASKK” Başkanı Ali Düşmeze de forma ve Taktim edilirken. Geceye Akparti Beşiktaş ilçe başkanı Ferşat Yıldırım, CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Sebahattin Öztürk, Futbol İstanbul il temsilcisi Ali Tanrıyaşükür, Giresunluların yakından tanıdığı Hemşerimiz futbol adamı İlhami Kılıç, İstanbul Amatör spor Kulüpleri yönetim kurulu üyesi ve Kazımkarabekir Mevlana spor Başkanı  hemşerimiz Mustafa Türlü,Futbol Antrenörü Recep Aykutalp, Yahya kemal takımı Teknik sorumlusu Metin Boğa, ve Beşiktaş’ta Bulunan Tüm spor kulüpleri katılım sağladılar, Bizde gazete olarak Beşiktaş Kulüpler birliği başkanı hemşerimiz Suat Üzümcüye ve ikiz Kardeşi Levent Üzümcüye teşekkür eder tüm Kulüplerimize Başarılar dileriz.

Haber: Aydın Kömürcü/ www.vatangiresun.com

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Adil, EmecanAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 7490 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: