Ana Sayfa » Güncel
Benim Bayrağım Benim Vatanım
11 Haziran 2014 Çarşamba 12:50
Bayrağıma ve vatanıma uzanan hain eller kırılmalı,hainler emellerine asla ulaşamayacak...

 Bayrağımıza uzanan hain eller Kırılmalı,

Tarih boyu hep savaştık, savaşıyoruz ve savaşacağız da,

Birileri bizi hiç rahat bırakmıyor..Ne kadar güçlü bir milletiz ki, asla  yıkılmadık , yıkılmayacağız da.Bu milletin bağrında her zaman güçlü,azimli ve cesaretli liderler çıkmıştır.Her tehlikeye karşı milli irade şuuru , cesaret ve azim ile asil duruş sergilemiş,tehlikeleri  daima tarihe gömmüştür….

Son günlerde dış güçlerin baskısı, desteği  ile içerideki  hainlerin yapmaya çalıştıkları provakasyonlar görülüyor ki ülkemizi  karıştırmaya , halkımızın huzurunu bozmaya yönelik hain saldırılardır.En son Diyarbakır da  askeri alan içerisinde , üst düzey bir koruma  alanında (Diyarbakır 2. Hava Kuvvet Komutanlığı bölgesinde) bulunan Türk bayrağımıza  saldırısında bulunan  hain örgüt elemanı ve destekçileri bilsin ki gereken karşılığı göreceklerdir…

             Türkiye Cumhuriyetinin  sınırları en son  24 Temmuz 1923 Lozan anlaşmasında çizilmiştir. O tarihe kadar  milyonlarca insanımızın bu vatan uğrunda döktüğü kanlarla simgeleşen bayrağımız  Türkiye Cumhuriyeti  (Türk Milleti) nin şanı,şerefi,onur ve gururudur..Bu ve bunun gibi  saldırılarla öz vatanımızda farklı emelleri olanlar bilsinler ki bu  emellerine asla ulaşamayacaklar..Her zaman bu memleketin bağrından her yöreden  Topal Osman ağalar çıkmıştır, çıkacaktır..Düşmanın en önemli hesabı kaleyi içten fethetmek olduğu düşüncesi ile hareket ederek  memleketimizde hainlik peşinde olanlar,vatan içinde vatan arayanlar, tarih boyunca  emellerine ulaşamayanlar , şanlı bayrağımızın direğine tırmananlar  o direkler kökünüze mi  batıyor…

Yıllardır bu ülkenin  elektriğini,suyunu,bedava kullanıp,gayri meşru işlerle uğraşıp, uyuşturucu ve kara kazanç peşinde dolaşan ,emlak,trafik,yol,gelir,gider vergisi ödemeyen  devletin imkanlarından,en iyi şekilde yararlanan,sağlıkta,taşımacılıkta v.s. ömründe hiç çalışmadan emeklilik maaşı alan sizler rahatlık bir yerinize mi batıyor..

Ey ; birilerinin maşalığını,uşaklığını , kuklalığını , enayiliğini yapanlar, aslında yem olarak kullanıldığınızın farkında değilsiniz galiba..Bu milletin bir sabrı vardır,gün gelir sabır taşarsa bu günkü rahatlıklarınızı çok ararsınız...UYANIN !! ey Gaf içinde olanlar, Devletimizin gücüne cihan dayanmamış..Şükredin de Devletin size tanıdığı imkanlarla oturun inlerinizde rahatınıza bakın….

Hainlere maşa olup yem olmayın..!!!

Bırakın Dağlardaki hasat işlerini,Zehir ekip biçmeyi…Tamda şu günlerde dağlarda olgunlaştığı bilinen ektiğiniz Kenevirlerin hasat zamanı değil mi ?…Onun için değimli yollar kesiyor,insanları rehin alıyor,devletin Jandarma ve polisi ile çatışıyorsunuz..Kimi zaman dikkatleri bir yerlere çekip diğer taraftan tacirlerinize,işbirlikçilerinizle , maşalarınızla zemin hazırlıyorsunuz.Hasat ve tahsilat peşinde insanlık suçu işliyorsunuz…Bilin ki kökü kazınacak bu hareketlerin..İçerdeki ve dışarıdaki işbirlikçileriniz bilsinler ki emelleriniz boşa çıkacak…..  
“BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR, TOPRAK,UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR

“NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE”

  HAİNLERİ KINIYORUZ.

mehmet CEBECİ///Yazının devamı var...



Etiketler : Benim, Bayrağım, Benim, Vatanım,


Bu Haber Toplam 7094 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: