Ana Sayfa » Güncel
Başkan Murat Cansız'dan Kızılay'a Bir Hizmet daha!
14 Haziran 2016 Salı 23:11


 Başkan Murat Cansız'dan Kızılay'a Bir Hizmet daha!

 

Giresun Kızılay Başkanlığına seçildiği günden beri birçok alanda hizmet etmeye çalışan Murat Cansız, il genelinde hizmet alanlarının genişletebilmek için Giresun Kızılay Başkanlığına bir hizmet aracı kazandırdı.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kızılay Giresun Başkanı Murat Cansız “İnsanlarımızın ihtiyaçların düşünerek her alanda hizmet etmeye çalışıyoruz, bu sebepten dolayı Başkanlığımıza ait daha önce olmaya fakat gerekli girişimler sonucunda Genel merkezden bir hizmet aracını Giresun’a kazandırdık. Aracımızı bize tahsis eden yeni seçilen genel başkanımıza yönetim kurulu üyelerimize, Giresun Valimize ve Milletvekillerimize ve desteklerinden dolayı Giresun halkına teşekkür ediyorum. Başarabilirsek önümüzdeki zaman içinde düşündüğümüz Kamp ve Yurt gibi değişik hizmetlerimizi de Giresun’a sunma planlarımız içerisindeyiz. Biz vatandaş olarak, Giresun Kızılay başkanlığı olarak halkımıza 24 saat hizmet vermeye çalışıyoruz ve vatandaşlarımıza kapımız 24 saat açık” diye konuştu.

 

“İHTİYAC SAHİPLERİNE RAMAZAN YARDIMI”

 

Ramazana ayı dolayısıyla İl genelinde ihtiyaç sahibi ailelere hem gıda hem de kavurma yardımı yapacaklarını da müjdeleyen Kızılay Giresun Başkanı Murat Cansız “ Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda, et kavurma ve ihtiyaç olması durumunda giyim yardımında bulunacağız. Yapacak olduğumuz bu yardımların her hangi bir sınırlaması olmayacak. Giresun genelinde ulaştığımız mahalle ve köy muhtarlarımızla istişare halindeyiz ve onların verecek oldukları ihtiyaç listesini göz önüne alacağız” diyerek ihtiyaç sahiplerine müjdeli haber verdi.

 

 Fikret BODUR-www.eynesilajans.com

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6937 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: