Ana Sayfa » GİRESUN
Bahar'ı Tuncay Uzun'mu Engelledi
15 Mart 2010 Pazartesi 17:32
BAHAR'ın Gemlik Giresunluların Gecesine katılmayışının yankıları uzayacak gibi...

*Bir ay Gemlikte anonsu yapılan BAHAR gecede görülmeyince, Gemlikte yaşayan Giresunlular BAHAR’ı engelleyeni aramaya başladı.

*Tuncay Uzun,BAHAR’ın imajını düşürme peşinde mi?

*BAHAR’ın Gemlik Gecesine katılmayışının yankıları uzayacak gibi…

Gemlik Giresunlular Gecesi’nde,Giresun’un istikbal vadeden genç seslerinden THM sanatçısı Bahar’ın afişlerde ve davetiyelerde yer almasına rağmen geceye katılmayışının verdiği rahatsızlık genişlemeye devam ederek değişik boyutlara ulaştı.

Gazetemiz yazarı Zeki AL,gittiği Gemlik’te Tuncay Uzun ile görüşerek Bahar gecede olup olmayacağını sormuş,Tuncay Uzun’dan ;”Bahar yok, Nazlıcan var” yanıtını almıştı.

Daha sonra yapılan ciddi gazetecilik araştırmalarında işin boyutu genişlemiş,geceyi düzenleyen Gemlik Giresunlular Derneği Başkanı Durmuş Uslu’da araya girerek,işin aslını öğrenmek istemiş,duyduğu rahatsızlığı Bahar’ın kendisine sorarak;”Bahar’a gecemize katılmasında Tuncay Uzun tarafından bir engel varsa,biz hesabını Tuncay Uzun’dan sorarız”demişti.

Gazetemize ulaşan son yazılarda Bahar’dan gelen cevaplar ise işin aslını aydınlığa kavuşturma açısından önemli olduğu ancak,bu suçlamalara Tuncay Uzun’dan da cevap gelmesi ile tüm gerçeklerin ortaya çıkacağını sanıyoruz.İşin aslı ortaya çıkarsa hem Bahar,hem Sn.Durmuş Uslu hem de Tuncay Uzun rahatlayacak..Tabiki Giresunlularda….

İşte o yazı ve haberleşme trafiği:

ZEKİ AL: Hayrola BAHAR Gemlik Gecesin’de yoktun!Neden gelmedin?

BAHAR: Zeki abi bu tür konuları babama sorun size telefonunu veriyorum.Tuncay Uzun’dan kaynaklanan bir durum söz konusu..

DURMUŞ USLU:Bahar hanım öncelikle sanat hayatınızda başarılar dilerim.Beni tanımazsın.Ben de senin sadece adını duydum.Sana bir takım sorular soracağım.Doğru yanıtlarsan,inan çok mutlu olacağım.Doğruyu da söyleyeceğine inanıyorum.Geçtiğimiz Şubat’ın 27’inde Gemlik’te bir Giresun Gecesi yaptık.Tuncay Uzun beyle irtibata geçtik.Kendisi,”Bahar diye bir kızımız var onu da getireceğim” dedi.Bizden bir para talep etti.Anlaştık ama bizler gecemizde BAHAR diye bir kızımızı göremedik.Diyeceksin ki bunları bana neden yazıyorsun?Senin esas isminin Aynur olduğunu görünce yazma isteği duydum.Sebebi;Senin bize kimlik numaran gerekliydi o zaman.Tuncay bey esas isminizi ve kimlik numaranızı verdi.Bizler bir ay boyunca sizlerin adını anons ettik.Afişlere yazdık ama proğram akşamı gecemizde BAHAR diye bir kız yoktu.Bu bizim için ne kadar bir zor durum olduğunu anlamışsınızdır her halde.Sana şunu söylemek istiyorum.Bu sorunun sebebi kimdir onu öğrenmek istiyorum.İnsanları kandırmak kadar kötü bir şey olduğuna inanmıyorum.Sen daha yolun başındasın.Eğer Tuncay ‘da bir yanlışlık varsa söyle bilelim biz hesabını ondan sorarız.Bu satırlarım sakın senin azmini ve heyacanını kırmasın.Bizler sadece yanlışlar ortaya çıksın.Yanlışlık kimde ise bir daha onunla devam etmeyelim.Bana mutlaka ulaşmanı bekliyorum.Telefonumu Tuncay’dan alabilirsin.Sanat hayatında size başarılar diliyorum.(MSN: durmususlu2816 Q msn.com)durmususlu2816@msn.com

BAHAR:"Merhaba Durmuş bey.Şimdi okudum mesajınızı.Kusura bakmayın. Tuncay Uzun bana böyle etkınlığın olacagını söylemışti önceden. Bende tamam dedim. Cumartesi saat 14:00 gibi yola cıkacaktık. Fakat kendisini o saatte aradığımızda telefona bakmadı. Hatta babam aramıstı.Sonra onun samımı olduğu Abdurrahman Öztürk’e ulaştık. Kendisinin bu etkinliğe gitmeyceğini söyledi. Sonra yine programın iptal olduğunu duydum.Bu arada Tuncay Uzun’u arıyorum telefonumuzu açmadı. Cuma aksamı Kackar TV de “Bursa Gemlik’teki Giresunlular gecesindeyim” deyınce çok sasırdım.Bize  çok ayıp etti. Bunu bilerek yaptı. Benım imajımı düşürmeye çalışanlardan birisidir kendisi. O yüzden kınıyorum kendısını.Hala konuşmuyorum. Ben hafta içi her gün canlı yayın yapıyorum. Lütfen iletişime gecelim. Ben bu konudan çok rahatsızlık duyuorum. Bunu canlı yayında belirtmek istiyorum.Tuncay Uzun’un yaptığı saygısızlıktan dolayı ben sizden özür diliyorum.Tuncay Uzun’un “gelmedi” kelimesi kesinlikle yanlıştır....Şimdi size mesaj göndericem numaramı yazıcam bana ulaşırsanız ve diğer yetkililere de bilgi verirseniz bu konu da çok memnun olurum.Herkes izlesin ki beni ben bu konu da gerekeni söyleyeceğim zaten k.i.b ALLAH'a EMANET OLUN..



Kaynak: Zeki AL Etiketler : Bahar'ı, Tuncay, Uzun'mu, Engelledi, ,


Bu Haber Toplam 10320 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: