Ana Sayfa » Duyurular
Bağcılar Belediyesi Eğitim Semineri
23 Mart 2011 Çarşamba 22:02
Bağcılar Belediyesi, personelin moral ve motivasyonunu artırmak için Hizmet İçi Eğitim Semineri düzenledi.

Belediye personelinin eşleri ve çocuklarıyla katıldığı seminerde konuşan Başkan Lokman Çağırıcı, özellikle ekip çalışmasına vurgu yaptı.

   Bağcılar Belediyesi, işçi ve memur personeller için Hizmet İçi Eğitim Semineri düzenledi. Yalova’nın Armutlu Tatil Köyü’nde, işçi ve memurlara yönelik düzenlenen seminere seminere belediye personeli eşleri ve çocuklarıyla birlikte katıldı.

   Seminerde konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, yapılan çalışmalar ve Bağcılar’ın geldiği nokta hakkında bilgiler verdi. Hizmetlerin yürütülmesinde özellikle ekip çalışmasının önemine dikkat çeken Çağırıcı, belediyenin yürütmüş olduğu çalışmaların bir birine bağlı ilerlediğini ifade etti. Bağcılar’ın belediye olduğu 1992 yılından 2011 yılına kadar yaşadığı süreci kısaca anlatan Başkan Çağırıcı, çok önemli mesafeler kat edildiğini söyledi ve “Bunda sizlerin emeği, çabası var” dedi.


   Bağcılar’ın imajına katkı sağlayacak önemli yatırımlar hakkında da bilgi veren Çağırıcı, “Çocukluğumdan beri Bağcılar için hayalini kurduğum üniversiteye Bağcılar artık sahip oluyor. Kemerburgaz Üniversitesi, Bağcılar’da kuruldu ve önümüzdeki yıl inşallah eğitime başlayacak” diye konuştu.

   Başkan Çağırıcı, İstanbul Bölge İdare Mahkemesi ve İstinaf Mahkemesi’nin de Bağcılar’a geleceği söyledi. İSTOÇ’un karşısında Mahmutbey Bölgesi’nde 40 dönümlük bir arazinin mahkemelerin kuruluşu için ayrıldığı bilgisini veren Çağırıcı, önemli büyük projeler hakkında da bilgi verdi.


   Düzenlenen seminerde, Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Aydın, e-belediyecilik konusunda sunum yaparken, Başkan Yardımcısı Şahin Köse de Bağcılar Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yatırımlar ile devam eden ve planlanan projeler hakkında sunumda bulundu.

    Seminere Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul, Bağcılar Müftüsü Mustafa Derin de katıldı. Yurdakul, moral ve motivasyon artırmaya yönelik düzenlenen semineri çok başarılı bulduğunu ifade ederek, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’yı tebrik etti.

   Seminere katılan Bem-Bir-Sen Bağcılar Temsilcisi Oğuzhan Dönmez Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’ya özellikle Sosyal Denge Sözleşmesi’yle verilen ek ücretler için teşekkür ederek plaket verdi.



Etiketler : Bağcılar, Belediyesi, Eğitim, Semineri,


Bu Haber Toplam 6723 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: