Ana Sayfa » GİRESUN
Aydın’dan engelli vatandaşlara önemli müjde
26 Ekim 2013 Cumartesi 01:15
AK Parti Bulancak Belediye Başkan aday adayı Ali Aydın, Bulancak Engelliler Derneği tarafından düzenlenen sabah kahvaltısına katılarak dernek üyeleri ile bir araya geldi

AK Parti Bulancak Belediye Başkan aday adayı Ali Aydın, Bulancak Engelliler Derneği tarafından düzenlenen sabah kahvaltısına katılarak dernek üyeleri ile bir araya geldi.
 
    AK  Parti Bulancak Belediye Başkan aday adayı Ali Aydın, Bulancak Engelliler Derneği tarafından düzenlenen sabah kahvaltısına katılarak dernek üyeleri ile bir araya geldi. İstanbul Esenler Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü görevini yürütürken Ak Parti Bulancak Belediye Başkan aday adayı olan Ali Aydın katılmış olduğu kahvaltıda, "Bulancak Belediyesi'ne aday gösterilmemiz durumunda belediye meclis üyesi listemizde muhakkak bir tane bedensel engelli üyemiz olacaktır. Halkımız takdir eder ve bizi bu göreve laik görürse ilk olarak Bulancak Belediye binasına özürlü asansörü yaptıracağız ve ilçede tüm kamu kurumlarının yaptırmasına öncülük edeceğiz" dedi. Bulancak bedensel engelliler dernek binasında yapılan kahvaltıya üyeler yoğun ilgi gösterirken; kahvaltıda bir konuşma yapan Bulancak Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Şenel Ergüner, "Nerdeyse içimizden birisi olan, bizlerin sorunlarını en az bizim kadar bilen ve anlayan ve uzun yıllar derneğimize ve üyelerimize yaptığı yardımlarla tanıdığımız Ali Aydın'ı dernek binamızda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.
Kısa bir süre önce Bulancak Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını açıklayan Aydın'a girmiş olduğu bu çetin yolda şahsım ve tüm üyelerimiz adına başarılar diliyorum.
Esenler Belediyesi'nde görev yaptığı süre içerisinde özellikle Mavi Kapak Projesi'nden ilçemize ve birçok üyemize geri dönüşüm vesilesiyle birçok yardımlar yapan ve yüzler güldüren Aydın'ın seçimler sonrasında kendi yüzünün gülmesini temenni ediyoruz" dedi.

gazete ışık



Kaynak: gazete işık Etiketler : AK, Parti, Bulancak, Belediye, Başkan, aday, adayı, Ali, Aydın,, Bulancak, Engelliler, Derneği, tarafından, düzenlenen, sabah, kahvaltısına, katılarak, dernek, üyeleri, ile, bir, araya, geldi,


Bu Haber Toplam 21755 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: