Ana Sayfa » GİRESUN
Asya Hastanesi Medyayı Ağırladı
17 Mart 2010 Çarşamba 23:04
Osmanağa Futbol Turnuvası'na sağlık ekibi göndererek katkıda bulunan Asya hastanesi medya'ya kahvaltı verdi.

 

  2008 yılından beri Gaziosmanpaşa- Küçükköy'de 17 branşıyla hizmet veren Asya Sağlık Merkezi, İstanbul'da faaliyet gösteren yerel medya mensuplarını hastane binasında düzenlediği kahvaltıda ağırladı.

        Asya Hastanesi Medya ile Buluştu...

   2008 yılından beri Gaziosmanpaşa- Küçükköy’de 2008 yılının Ocak ayından beri kadın hastalıkları ve doğum, genel cerrahi, çocuk sağlığı ve hastalıkları, iç hastalıklar, göz, ortopedi, KBB, diş ve ürolojinin de aralarında bulunduğu 17 branşıyla hizmet veren Asya Sağlık Merkezi, İstanbul’da faaliyet gösteren yerel medya mensuplarını 16 Mart 2010 Salı günü hastane binasında düzenlediği kahvaltıda ağırladı.

   Benzer bir organizasyonla 11 Mart 2010 Perşembe günü Gaziosmanpaşa ilçesinde görev yapan muhtarları da ağırlayan Asya Sağlık Merkezi’nin bu organizasyonunda Yönetim Kurulu’ndan Genel Koordinatör Ahmet Giyin, Genel Müdür Tarkan Üstünçelik, Hastane Müdürü Ömer Erol ve Halkla İlişkiler Müdürü Özlem Özçakır, ev sahibi olarak yer aldı. Kahvaltıya, Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa, Sultangazi, Eyüp, Fatih gibi ilçelerden 14 yerel medya mensubu katıldı.

 

   Kahvaltı programında kısa bir konuşma yapan Asya Sağlık Genel Koordinatörü Ahmet Giyin, “Yerel basını önemsiyoruz ve ilçemize vereceğimiz hizmette, birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacağız. Uzman hekim kadromuzla ve deneyimli personelimizle hizmetine başlayan Asya Sağlık, yakın tarihte tam teşekküllü bir hastane normlarında hizmetine devam edeceğinin de müjdesini veriyorum” dedi.

ASYA SAĞLIK HASTANESİNDE FARK ÜCRETİ ALINMIYOR...www.asyahastanesi.com

ASYA SAĞLIK HASTANESİ KÜÇÜKKÖY MEYDANINDA HİZMETİNİZDE...www.asyahastanesi.com

Asya sağlık hastanesinin tüm branşlarda sağlık hizmeti verdiğini söyleyen Özçakır,SSK,BAĞKUR,EMEKLİ SANDIĞI,18 YAŞ ALTI ve DEVLET MEMURLARIYLA da anlaşmalarının olduğunu belirterek,TÜM DERNEKLERLE de anlaşmalar yaparak,dernek üyelerinin kaliteli hizmeti nasıl alabileceklerini anlatacaklarını söyledi.

ASYA SAĞLIK DANIŞMA HATTI : (0212) 537 16 16

www.asyahastanesi.com



Kaynak: www.vatangop.com Etiketler : Asya, Hastanesi, Medyayı, Ağırladı,


Bu Haber Toplam 24668 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: