Ana Sayfa » Dernekler
ARTIK HER PROGRAM ORTAK YAPILACAK
01 Ocak 2015 Perşembe 19:08


 ŞEYH MUSA&ATAKÖY

Evet, adından söz ettiğimiz İki köy Giresun Bulancak Şeyh Musa –Ataköy ileri gelenleri ve Ataköy dernek yönetimi aldıkları bir kararla bundan sonraki yapılacak etkinliklerde beraber hareket etme kararı aldılar. İlk olarak dernek merkezinde yaptıkları bir kahvaltıyla başlattılar.

Ataköy’ümüzün,  derneği bulunurken, Şeyh Musa köyümüzün derneği bulunmuyor, “2000 yılında Şeyh Musa köyünün Bölünmesiyle Ataköy meydana geldi yani eski köyle tekrar birlikte hareket etme kararı alınmış oldu. Ataköy dernek başkanı Sayın Aytaç Akkaya, biz zaten eskiden Şeyh Musa köyüne bağlıydık. Hepimiz birbirimizle akrabayız dernekte düğünde hep beraberiz yani ayrımız gayrımız yok. Başkan yardımcımız Murat Köse, bey başta olmak üzere gurbetteki tüm Şeyh Musa köylü kardeşlerimiz bu konuya ilgililer bizde bu ilgiyi gördük kayıtsız kalamazdık sonuçta köyümüzün adı değişmiyor şuan sadece dernek “Şey Musa –Ataköy derneği “oldu her iki taraf içinde hayırlı olsun diyelim.

Devamında Kaçkar TV de Yavuz Gökçenin hazırlayıp sunduğu Kemençe şov programında birlik gecesi yaptılar,

Bizde gazete olarak bu birleşmeye hayırlı olsun der, Bulancak Ataköy içinde birkaç şey söylemek isterim 10 yıldır tanıdığım derneğimiz Giresun’umuzun için yapılan tüm organizasyonlara katılan Topal Osman ağa dernekler arası futbol turnuvasına aralıksız katılan Ataköy derneği futbol takımı “2 kez Giresun şampiyonluğu kazandılar.

 

Haber: Aydın Kömürcü

 

 



Etiketler : ARTIK, HER, PROGRAM, ORTAK, YAPILACAK,


Bu Haber Toplam 7093 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: