Ana Sayfa » Güncel
Amazon Aretias Hotel Açıldı
18 Ekim 2011 Salı 09:31
Keşap'ta görkemli bir açılışla Amazon Aretias Hotel Uzuncakum'da hizmete girdi.

Giresun Valisi D.Ali Şahin, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Keşap Belediye Başkanı Nihat Yılmaz, GİRFED Başkanı Hasan Turan, Keşap Kaymakamı Polat Kara, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden ve Giresun Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Kara başta olmak üzere çok sayıda Giresunlu işadamı, STK Başkan ve Yönetim Kurulu üyesi, siyasi parti yetkilileri ve basın mensupları katıldı.

4 katlı 4 yıldızlı Hotel Keşap Uzuncakum Mevkiinde inşaatı tamamlanarak hizmete girdi.Hotelin 6 milyon TL’ye mal olduğu bildirildi. Otel de 2 süit, 60 standat yatak, 120 yatak kapasitesi yanında düğün salonu, dinlenme salonu ve konferans salonu da bulunuyor.

 Giresun’un kısa zamanda  Antalya’ya yakın bir il olması için turizm yatırımların arttığını ifade eden Vali Şahin, açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Giresun'un şu anki varlığından ötede daha büyük bir şehir olduğunu, birçok yatırımı kaldırabilecek bu şehrin çok şeylere layık olduğunu ifade ederek ''Giresun denilince akla adası, yaylası ve kale'si gelir. Adası, kalesi ve yaylası yola giriyor. Turizmin temeli konaklama tesisleridir.Giresun'da yıldızlı otellerin kapasitesi 1.100'dür ancak bu yetmez. Havaalanı gerçekleştikten sonra Giresun hızla gelişecek. En büyük gelişmede Turizm'de olacak. Turizm Giresun'un gerçek kalkınmasının temelidir. İnanıyorum ki turizm sayesinde ve yaylalarımız sayesinde Giresun kalkınacaktır. Giresun bir Antalya olmadıkça Giresun'da Gayri Safi Milli Hâsıla hep gelişmiş illerin arkasında kalır'' dedi. Açılış sonunda hotel gezildi.


 

 


Kaynak: giresunhaberal.com Etiketler : Amazon, Aretias, Hotel, Açıldı,


Bu Haber Toplam 14638 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: