Ana Sayfa
Alucra Vakfı'nda Gençlik Depremi
29 Temmuz 2012 Pazar 04:35
Alucra Vakfı Gençlik Komitesi Başkanı Bilal Gülep görevinden istifa etti.

Bilal Gülep'in İstifasının tam metni

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYRULUR

06 03 2011 tarihinden beri yürüttüğüm Alucra Vakfı Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden; fikir ayrılıkları ve yoğun siyasi baskılar, üretilen projelerimizin engellenmesi, güdümlü çalıştırılmak istenmemiz Alucra ve Alucra insanına hizmet etmenin değil de, dolaylı olarak belli bir siyasete hizmet etmemizin istenmesinden dolayı;

Başta ailemin ve yakın dostlarımın tüm maddi ve manevi desteklerine rağmen, Alucra ve Alucralı hemşerilerimin alî menfaatleri doğrultusunda başında bulunduğum ve büyük bir gururla yürüttüğüm Alucra Vakfı Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden istifa ettiğimi, Alucra’mıza hizmetin Gençlik Kolları Başkanlığı ile sınırlı kalmayarak farklı mecralarda devam edeceğini, siz değerli Alucra kamuoyuna saygılarımla bildiririm.

ŞEBİNKARAHİSAR GENÇLİK KOMİTESİ BAŞKANI SEZAR KARAKUŞ'TAN, BİLAL GÜLEP'E DESTEK

Şebinkarahisar Gençlik Komistesinin ilkeli ve prensipli çalışmasından ödün vermeyen ismi Sezar Karakuş, Alucra Gençlik Komistesi Başkanı Bilal Gülep'in istifasını üzücü olarak yorumlarken, Gülep'in her zaman destekçisi olacaklarını belirtti.

ALUCRA VAKFINDAN TATLI SERT AÇIKLAMA

Alucra Kalkınma Eğitim Vakfı son zamanlarda sanal alemde yapılan mesnetsiz iddialar karşısında bir açıklama yapma gereği duymuştur.
 
Açıklama şöyle:

"Gençlik kolları başkanımızın istifasından boşalan görevi, yine gençlik kolları yönetiminde görev yapan Serkan Gökhan Keskin vekaleten yürütecektir. Tüm gençlerimizin kerdeşimize destek olmaları önemle rica olunur. 

Son günlerde Vakfımız ile ilgili gerek sanal ortamda gerekse sözlü yapılan itham ve beyanların asılsız olduğu, tarafların zarar görmemesi adına konunun Vakfımız açısından kapandığı kardeşimizi gerçekten sevdiğimizi, bu nedenle bu kararı aldığımızı bildirir, saygı ve muhabbetlerimizi sunarız."

Alucra Kalkınma ve Eğitim Vakfı
 
Kaynak: ALUCRAHABER


Kaynak: çamoluk.net Etiketler : Alucra, Vakfı'nda, Gençlik, Depremi,


Bu Haber Toplam 8991 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: