Ana Sayfa
Alucra Çamlıyayla Örnek Oluyor
28 Kasım 2010 Pazar 23:13
Beyoğlu Okmeydanı'nda kurulu bulunan Alucra Çamlıyayla Derneği Bayanları diğer derneklere örnek oluyorlar.

Alucra ve Çamlıyayla köyü adına yaptığı çalışmalarla  örnek  olarak diğer köylerimizinde Kadın Kolları kurmasına vesile olan Çamlıyayla Köyü Kadın Kolları yaptığı olağan kongresinde yeni Başkan olarak Sultan Menevşe'yi yönetime getirdi.

Başarılı çalışmalarıyla kısa sürede takdirleri kazanan eski başkan Zeynep Menevşe sağlık problemleri nedeniyle severek özveri ile yaptığı görevini bırakmak zorunda kaldığını açıklayarak kendilerine görev süresi içerisinde destek olan herkese teşekkür ederek Kadın Kollarını yönetimini yeni Başkan Sultan Menevşe ve ekibine teslim etti.

27 Kasım 2010 Cumartesi günü saat 13:00 de Dernek Binasında yapılan seçimde tek liste olarak seçime giren Çamlıyayla Kadın Kolları yeni yönetimini oluşturdu. Divan üyeliğini Orhan Bektaş, Murat Tekir ve Metin Taşkın'ın yaptığı kongrede 101 bayan üyeden 62 kişinin katılımı ve tüm üyelerin oyu ile yeni yönetim belirlendi.

Teşekkür konuşması için söz alan Sultan Menevşe ilk faaliyetlerinin 25 Aralık 2010 tarihinde bir kermes düzenleyerek başlatacaklarını, Çamlıyaylalı bayanlar olarak çok daha güçlü bir şekilde tüm bayanları bir araya getirerek hem bayanların eğitimleri noktasında hemde faaliyetler olarak çalışmalarını yürüteceklerini iletti. 

Yeni yönetim şu isimlerden oluşmakta:

Sultan Menevşe (Başkan) , Zeynep Tekir, Şengül Sivritepe, Sefa Tekir, Başak Bektaş, Nagehan Bozyokuş, Sema Bozyokuş, Fatma Bozyokuş, Havva Bektaş, Dudu Vazgeç, Aysun Fındık, Fatma Sivritepe.









Dernek Başkanı Orhan Bektaş ve
Kadın Kolları Başkanı Sultan Menevşe




Tek liste tam destek


Kaynak: alucrahaber Etiketler : Alucra, Çamlıyayla, Örnek, Oluyor,


Bu Haber Toplam 9857 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: